Lifestyle

Ovako izgleda napuštena pogrebna kuća kroz objektiv lovca na ruševine

mrtvačnica
Foto: Abandoned Southeast

Fotograf koji pasionirano traži napuštene zgrade i fotografiše ih, objavio je na svom blogu foto priču o napuštenoj pogrebnoj kući. Kada su u novembru 2010. godine policajci došli u ovu pogrebnu kuću da uruče nalog za iseljenje, otkrili su tela preminulih koja su se nalazila u podrumu.

Jedno telo bilo je unutar srebrnog kovčega. Drugo je bilo na kolicima u crnoj torbi za telo dok za treće nema podataka gde je tačno pronađeno.

Istražitelji su zaključili da su se tela nalazila u pogrebnom zavodu između jednog i pet meseci. Pogrebna kompanija nije odnela tela na kremaciju bez obzira što je tu uslugu naplatila od porodica.

Državni zvaničnici su vlasniku pogrebme kompanije  oduzeli dozvolu za rad.

Istraga ni ovde nije završena, javljali su se frustrirani članovi porodica preminulih sa tvrdnjama da su platili usluge ili nadgrobne ploče koje nikada nisu isporučene ili nadoknađene.

U međuvremenu, tokom istrage, vlasnik spornog pogrebnog preduzeća se dogovorio sa bankom za zajam i ponovo uspeo da nastavi sa radom.

Epilog ova jeziva priča dobija u junu 2014. godine. U pratnji lokalne policije vlasnik pogrebnog preduzeća odveo je istražitelje u zadnju sobu unutar pogrebne kuće gde su otkrili ne jedno već dva tela.

makaze mrtvačnica
Foto: Abandoned Southeast

Oba tela su bila unutra najmanje dve godine i kasnoj fazi raspadnja da ih nije bilo moguće identifikovati. Jedno telo pronađeno je umotano u ćebe u kovčegu. Drugo je ležao na stolu.

Strahovalo se da ima još tela, te su nadležni sa psima pretražili ćitavu parcelu i malo jezero ali nisu ništa pronašli.

Izvor: abandonedsoutheast.com

Hororci koje nećete izdržati da pogledate do kraja

 

OGLAS

31 Shares
Share via
Copy link