Magazin

Zbog načina na koji je zaprosio svoju devojku zamrzećete svog supruga (VIDEO)

najoriginalnija prosidba

Proći će još dugo vremena dok neko ne uspe po originalnosti da nadmaši prosidbu koja je odigrala u jednom bioskopu u Masačusetsu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, bostonski režiser Li Leočer izveo je nešto što će otopiti i najtvrđa srca i što će dugo da se prepričava. U svojem naumu je definitivno uspeo, barem ako je suditi po broju pregleda na YouTube-u, na kojem je objavio snimak ovog svečanog čina.

Ali, krenimo iz početka…

Li i njegova dugogodišnja devojka su otišli u bioskop da gledaju njen omiljeni animirani film “Uspavanu lepoticu”. Pred kraj projekcije ovog Diznijevog ostvarenja, princ Filip i princeza Ružica počeli su da liče na Lija i njegovu devojku. Odjednom, glavni junak animiranog filma je “probio” bioskopsko platno i “dodao” Liju kutijicu s prstenom.

Potom je Li kleknuo i pitao svoju devojku da li želi da mu bude životna saputnica. Salom se prolomio gromoglasan aplauz, a onda je usledilo i najslađe objašnjenje.

Naime, Li je hakovao “Uspavanu lepoticu”, a o ambicioznosti njegovog plana govori i činjenica da je za taj poseban dan iznajmio bioskopsku salu i čak odštampao lažne ulaznice za projekciju. Samo što u sali nije bila obična publika, već njihova porodica i prijatelji, koji su takođe maestralno odigrali svoje uloge.

Liočer je sa celim svetom podelio neobičnu prosidbu na Jutjubu, a video je postao viralan prikupivši skoro dva miliona pregleda za samo jedan dan, piše Blic.

– Ne dešava se da svake godine zaprosite svoju srednjoškolsku ljubavi. Poslednjih šest meseci sarađivao sam sa sa animatorom kako bih napravio omiljeni crtani film moje devojke “Uspavana lepotica”, ali sa nama dvoma u glavnoj ulozi. Poslednjeg dana 2019. godine postavio sam joj pitanje u bioskopu prepunom naših prijatelja i porodice – napisao je Li u opisu svog videa.

Takođe, on je imao i rezervni snimak u slučaju da njegova draga kaže “ne”. To je bio insert iz crtanog filma “Snežana i sedam patuljaka”, u kojem patuljci plaču. Srećom, nije bilo potrebe za tim. Njegov plan je uspeo. Srednjoškolska ljubav je rekla: “Da”!

Mitrovčan zaprosio devojku u Grčkoj, na način na koji niko nije

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


14 Shares
Share via
Copy link