Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Rak i Vaga biće najnesrećniji u 2020. godini, problemi će se ređati kao na traci

devojka-tuga

Godina koja dolazi biće posebno teška za ova tri znaka. Ovan, Rak i Vaga sudeći prema zvezdama biće najnesrećniji horoskopski znakovi u 2020. godini

Planete u tranzitu formiraju kosmički aspekt emitujući energiju jedni na druge, pa i na samu Zemlju.

U astrologiji kada je reč o sreći obično se gleda aspekt planete Jupiter. Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite, piše Telegraf.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 03. decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dve i po godine što će Jarčeve učniti najsrećnijim znakom Zodijaka.

S druge strane planeta Saturn se smatra nosiocem loše sreće i loših aspekata.

Pogledajte listu najnesrećnijih znakova za 2020. godinu, a jedan znak se posebno izdvaja po lošim događajima i nalazi se prvi na listi:

1. Ovan

Kada je Jupiter u Jarcu, ova planeta formira kvadraturu u Ovnovima što je jedan od najgorih aspekata kada je reč o sreći. Imaćete osećaj kao da su vam sve zamisli blokirane i da ne možete da nađete izlaz.

Kao da ovo nije dovoljno, svaki mali korak koji ćete pokušati da napravite vodiće u nestabilnost.

Savet astrologa je da tokom 2020. godine usporite i da se ne činite velike promene. Tokom narednog perioda čekaju vas brojne zamke i prepreke pa izbegavajte finansijska ulaganja.

Savetuje vam se oprez tokom putovanja jer su tokom naredne godine moguće manje nezgode.

2. Rak

Rakovi, moraćete da se pripremite za to s čime ćete se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju jako teško. Neki ljudi će pokušati da vas sputaju u mnogim radnjama.

Budući da ovo sada znate najvažnije je da tokom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Verujte u svoju unutrašnju snagu.

Nemojte da investirate novac u rizične poslove niti pozajmljujete novac od Škorpije. Nemojte da verujete nikome dok se ne pokaže da vas neće povrediti niti vam nauditi.

3. Vaga

Biće vrlo komplikovano kada je reč o poverenju u druge. Jupiter i Saturn formiraju težak aspekt u Ovnovima koji obično donosi lošu sreću pa bi trebalo da izbegavate sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na finansijska ulaganja i hod kroz nepoznati put.

I u ljubavi neće biti slatko, naročito u drugom delu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život.

Nemojte da padate na lažna obećanja i zaveta na večnu ljubav.

Godišnji horoskop za 2020. godinu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


299 Shares
299 Shares
Share via
Copy link