Moda

Najlepši volani i nabori za ovu sezonu

Volani i nabori su se vratili na velika vrata još pre par sezona, a ovog proleća su predimenzionisani i nose se na svim odevnim delovima: majicama, bluzama, jaknicama, suknjama, pantalonama pa čak i obući.

ZARA

zara-bluza-sa-volanima

Ovog proleća bluze su nezaobilazan komad garderobe, kako za poslovne prilike, tako i za opuštene događaje, a još ako su sa volanima skroz ćete biti u trendu. V-izrez je takođe popularan ove sezone.

MANGO

mango-volani-nabori

Haljine birajte u pastelnim tonovima, poželjno je da su sa golim ramenima. Kada su haljine i volani u pitanju, vodite računa da volani nisu skoncentrasiani oko struka jer tako dodaju kilograme.

ORSAY

orsay-suknja-volani

Proleće je vreme idealno za suknje od kože. Volani su tu da osveže čitavu kombinaciju i svojevrstan su ukras, mogu biti postavljeni popreko ili na ivici suknje.

MONA

mona-suknja-sa-volanima

Za poslovne žene sa stilom, predlažemo vam Moninu suknju sa volanima. Ovaj model je pun pogodak pošto su uklopljena dva najzastupljenija detalja ove sezone – volani i pruge. Suknja dodatno ističe struk zahvaljujući pojasu.

Podsećamo, nabori i volani predstavljeni su u svim kolekcijama za ovu sezonu. Gotovo da nema dizajnera i branda koji na volanima nije temeljio bar deo svoje kolekcije. Volani nisu samo moderni na odeći, nego i na obući, ali i modnim dodacima poput torbi, obruča za kosu, naušnica i narukvica.

Više pogledajte u galeriji ispod.

Pogledajte i MUST HAVE torbe za 2017.

Čitajte Luftiku na Google vestima

16 Shares
Share via
Copy link