Moda

Njeno veličanstvo torba: ovo su must have modeli 2017!

Najveće smotre mode u svetskim metropolama, poznate pod zajedničkim nazivom Fashion Week, zadale su domaće zadatke trendeserkama za proleće i leto 2017., a osim garderobe i cipela tu je i “asesoar asesoara” – torba, koja je višnja na šlagu svakog dobrog stajlinga. Evo šta je hit ove sezone…

Minijaturna ali neizbežna

male-torbe
Možda vam ne godi činjenica da osim ruža, malog novčanika, ključeva i eventualno mobilnog telefona u ove torbice ne može da stane ama baš ništa više, ali ako želite da budete u trendu, moraćete da žrtvujete nešto komfora. Kreatori su ipak mislili na one kojima je udobnost na prvom mestu – pogledajte sledeću stavku na top-listi!

“Sve svoje sa sobom nosim”

velike-torbe
U ove “vreće”, koje su takođe hit sezone, možete strpati sve što vam padne na pamet – kompletnu šminku, rezervni veš (za nedelju dana) i garderobu, užinu (može sva tri obroka, sa sve šerpicama), , nekoliko malih trendi torbica, čak i kućnog ljubimca (naravno, s glavom napolju), kao i razne druge sitnice i krupne stvari, u zavisnosti od potreba, želja i mašte.

Male varijacije na glavne teme

Samo neka šljašti

metalik-torbe1

Metalik, šljokice, blistave perlice… Vaša torba treba da upada u oči, da se vidi “s kilometra”. Možete kombinovati srebrne i zlatne detalje, niklovano s bakarnim, lak i cirkone, sve je dozvoljeno, samo da je bogato i da se sija. Uz sve to, u modu se ponovo vraćaju i ručke od lanaca. Upadljivo, nema šra.

Nakačite visuljaktorbica-s-privescima

Bilo šta… Privezak za ključeve ili lančić, lutkicu ili neku drugu igračkicu, cvetić, mašnu, zečju šapu, ogrlicu… Poigrajte se trendom, budite kreativni i smislite nešto što će cele sezone biti vaš zaštitni znak.

Vežite je, polećemo

torbe-na-vezivanje

Torbe koje se zatvaraju vezivanjem gotovo nikad ne izlaze iz mode, ali prolećni i letnji trend 2017. zahteva da imate bar jedan takav asesoar, svejedno da li je od platna, prirodne ili veštačke kože, lakovana ili od najlona. Važno je da ima uzicu.

Cvetno i veselo

torba-u-cvetnom-dezenu

Floral print ili aplikacije, ukoliko se koriste na pravi način, neće delovati jeftino i obično. Uz sveden letnji autfit izgledaće savršeno i vrlo, vrlo trendi. Skoknite do obližnje prodavnice materijala, izaberite čvršću tkaninu na cvetove i sašijte sebi moderan asesoar. Možete sami izrezati cvetove i nalepiti ih na staru torbu ili je oslikati bojom za kožu, darujući joj tako novi šmek.

Kraljica džungle

dzungla-dezen-torbica

Lijane, palme i paprat iz kojih “vire” leopardi, tigrovi i ostale nemani iz prašume. Kreatori su u prvi plan ponovo izbacili i klasičan dezen “zmijska koža”.

Ne, ovo nije igračka

Torbica-u-obliku-zivotinje

Torba u obliku slona, miša, krave, kokoške, sove, ili neke druge životinje, ali i televizora, telefona ili, recimo, sijalice, podseća na dečju igračku ali nemojte da vas to zavara jer je reč o asesoaru koji je ultimativni must have!

Stari, dobri hobo

hobo-torba

Popularni “polumesec” smatra se klasikom, ali ove sezone izbija u prvi plan, naročito ako je u trendi printu ili je ukrašen nekim in detaljem.

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Angelina Čakširan

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

23 Shares
Share via
Copy link