Moda

Njeno veličanstvo torba: ovo su must have modeli 2017!

Najveće smotre mode u svetskim metropolama, poznate pod zajedničkim nazivom Fashion Week, zadale su domaće zadatke trendeserkama za proleće i leto 2017., a osim garderobe i cipela tu je i “asesoar asesoara” – torba, koja je višnja na šlagu svakog dobrog stajlinga. Evo šta je hit ove sezone…

Minijaturna ali neizbežna

male-torbe
Možda vam ne godi činjenica da osim ruža, malog novčanika, ključeva i eventualno mobilnog telefona u ove torbice ne može da stane ama baš ništa više, ali ako želite da budete u trendu, moraćete da žrtvujete nešto komfora. Kreatori su ipak mislili na one kojima je udobnost na prvom mestu – pogledajte sledeću stavku na top-listi!

“Sve svoje sa sobom nosim”

velike-torbe
U ove “vreće”, koje su takođe hit sezone, možete strpati sve što vam padne na pamet – kompletnu šminku, rezervni veš (za nedelju dana) i garderobu, užinu (može sva tri obroka, sa sve šerpicama), , nekoliko malih trendi torbica, čak i kućnog ljubimca (naravno, s glavom napolju), kao i razne druge sitnice i krupne stvari, u zavisnosti od potreba, želja i mašte.

Male varijacije na glavne teme

Samo neka šljašti

metalik-torbe1

Metalik, šljokice, blistave perlice… Vaša torba treba da upada u oči, da se vidi “s kilometra”. Možete kombinovati srebrne i zlatne detalje, niklovano s bakarnim, lak i cirkone, sve je dozvoljeno, samo da je bogato i da se sija. Uz sve to, u modu se ponovo vraćaju i ručke od lanaca. Upadljivo, nema šra.

Nakačite visuljaktorbica-s-privescima

Bilo šta… Privezak za ključeve ili lančić, lutkicu ili neku drugu igračkicu, cvetić, mašnu, zečju šapu, ogrlicu… Poigrajte se trendom, budite kreativni i smislite nešto što će cele sezone biti vaš zaštitni znak.

Vežite je, polećemo

torbe-na-vezivanje

Torbe koje se zatvaraju vezivanjem gotovo nikad ne izlaze iz mode, ali prolećni i letnji trend 2017. zahteva da imate bar jedan takav asesoar, svejedno da li je od platna, prirodne ili veštačke kože, lakovana ili od najlona. Važno je da ima uzicu.

Cvetno i veselo

torba-u-cvetnom-dezenu

Floral print ili aplikacije, ukoliko se koriste na pravi način, neće delovati jeftino i obično. Uz sveden letnji autfit izgledaće savršeno i vrlo, vrlo trendi. Skoknite do obližnje prodavnice materijala, izaberite čvršću tkaninu na cvetove i sašijte sebi moderan asesoar. Možete sami izrezati cvetove i nalepiti ih na staru torbu ili je oslikati bojom za kožu, darujući joj tako novi šmek.

Kraljica džungle

dzungla-dezen-torbica

Lijane, palme i paprat iz kojih “vire” leopardi, tigrovi i ostale nemani iz prašume. Kreatori su u prvi plan ponovo izbacili i klasičan dezen “zmijska koža”.

Ne, ovo nije igračka

Torbica-u-obliku-zivotinje

Torba u obliku slona, miša, krave, kokoške, sove, ili neke druge životinje, ali i televizora, telefona ili, recimo, sijalice, podseća na dečju igračku ali nemojte da vas to zavara jer je reč o asesoaru koji je ultimativni must have!

Stari, dobri hobo

hobo-torba

Popularni “polumesec” smatra se klasikom, ali ove sezone izbija u prvi plan, naročito ako je u trendi printu ili je ukrašen nekim in detaljem.

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

23 Shares
Share via
Copy link