Lifestyle Putovanja

Ana je dobila najlepši posao u Srbiji, a evo šta će morati da radi 3 meseca

srbija-najbolji-posao

Apsolventkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka Ana Kostadinović dobila je “najlepši posao na svetu”, odnosno tri meseca će putovati po Srbiji i i o toj avanturi izveštavati na društvenim mrežama.

Ana je posao dobila na konkursu koji je objavio Serbian Adventures, platforma za onlajn rezervisanje turističkih tura po Srbiji, prenosi B92.

Njen posao biće da obiđe više od 200 turističkih destinacija u zemlji, uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija, upozna se sa običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju Serbian Adventures,, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njena jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Stručni žiri sastavljen od turističkih radnika, eksperata za komunikaciju i društvene mreže, ocenio je da je Ana najuspešnije predstavila njeno viđenje lepota Srbije i svoje spremnosti i veštine da ih promoviše u javnosti.

Namera organizatora je, navode, da se promoviše turistička ponuda Srbije.

“Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih lepota i istorije i kulturne baštine. Konkurs je potvrdio naše uverenje da Srbija ima šta da ponudi, a da kod nas ima ljudi spremnih i veštih da tu ponudu predstave na jedan nov način”, stoji u saopštenju.

Na konkurs su stigle 143 prijave, a u uži izbor odabrano je njih 10.

Na “najlepši posao u Srbiji” Ana kreće 25. maja i na putu ostaje do 25. avgusta, a njeni izveštaji moći će da se prate na kanalima i nalozima Serbian Adventures na Fejsbuku, Instagramu, Jutjub kanalu, Tviteru i sajtu Serbianadventures.com.

Ovo su najgori poslovi u Novom Sadu! Pogledajte zašto

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

13 Shares
Share via
Copy link