Lifestyle Top 10

Najlepši filmovi za Dan zaljubljenih

Ukoliko niste ljubitelji izlazaka i gužve i želite da Dan zaljubljenih provedete sa voljenom osobom uz večeru i omiljeno piće, ili ako ste sami, predlažemo vam da pogledate neki dobar film. Ukoliko još niste smislili koji bi to film mogao da bude, pogledajte naše predloge. A ako imate svoj spisak filmova, slobodna ga podelite sa nama u komentarima, ni mi nismo gadljivi na dobre filmove.

Serendipity (2001)

serendipity-film

Po samom naslovu filma možete zaključiti da se radi o ljubavnoj komediji gde je sudbina umešala svoje prste i poigrala se sa životima dvoje mladih ljudi, nekoliko godina nakon prvog susreta kada su se zaljubili i iste večeri rastali. Glavne uloge u filmu su dodeljene sjajnoj Kate Beckinsale i John Cusack koji nimalo ne zaostaje za svojom koleginicom.

The Notebook (2004)

The-Notebook

 

Film prema kome sam imala nevereovatnu odbojnost i nikako nisam želela da ga pogledam, upravo zbog pompe koja se pravila oko njega. Nakon što sam slučajno počela da ga gledam, nisam mogla da se odvojim od ekrana. Priča vam je manje više poznata, siomašan momak i devojka iz bogate porodice se zaljube, ali naravno roditelji se protive toj vezi. Ako plačete uz filmove, obavezno pripremite kutiju sa maramicama. Glavne uloge u filmu tumače Gena Rowland, James Garner, Ryan Gosling i Rachel McAdams.

PS I love you (2007)

ps-i-love-you

Film sa ovakvim nazivom nikako nisam mogla da preskočim. Ljubavna drama u kojoj mlada udovica prati deset poruka koje joj je pokojni suprug ostavio, i na tom putu polako nalazi utehu i snagu da nastavi dalje. Glavne uloge su dodeljene Hilary Swank koju nismo navikli da geladmo u ovom žanru i koja je odlično odigrala ulogu, Gerard Butler o kome nema potrebe dodatno da pišemo, Harry Connic Junior, Jeffrey Dean Morgan i mnogi drugi.

Playing by heart (1998)

Playing-by-heart

Film koji nije popularizovan iz meni nejasnog razloga. Sjajna glumačka ekipa i priča koja će vas zaintrigirati i zakovati za ekran, sa stalnim iznenađenjima i preokretima. Ako bih nešto više napisala bojim se da bih previše otkrila, stoga pogledajte ga. Ako vas još nisam ubedila glavne uloge u dodeljen Sean Connery, Angelina Jolie, Gena Rowland, Gillian Anderson, Ryan Phillippe, Madeleine Stowe, Dennis Quaid…

A Good Year (2006)

A-Good-Year

Film u kojem su spojene sve asocijacije na Dan zaljubljenih: uspomene, putovanje u Francusku u zamak sa vinogradima, vino i, naravno, romansa. Lik brokera koji je nasledio imanje i vinograd u Provansi tumači Russell Crowe, a ostale uloge su dodeljene Albert Finney, Marion Cotillard, Abbie Cornish, Tom Hollander, Freddie Highmore.

Prošetajte sa lifestyle vodičem

ili

Idite na naslovnu

 

Avatar

Milica Popić

komentara

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link