Top 10

Najlepše torbe za plažu

Torbe su za žene mnogo više od modnog detalja. Torbe ženskoj populaciji su teritorija sigurnosti, mesto gde samo one znaju šta nose i gde se to nalazi. Pogledajte naš izbor ovog ženskog ideala.

ORIENT EMPORIUM

tasna1

Razigrana tašna na tufnice i cvetiće, urađena u pačvork tehnici sa štepanim zakrpama. Pravi je predstavnik boho stila.

EXTREME INTIMO

torba_2

Pamučna torba, vrećaste, opuštene forme. U zelenoj je boji, sa listovima raznih oblika I nijansi zelene boje, i roza detaljima.

GLAM UP

torba_glamup

Nešto elegantniji model tašne za plažu koji možete nositi I u drugim, opuštenijim prilikama. Izrađena je od jute sa poprečnim štraftama, dostupna je u tri kombinacije boja.

PLANETA SPORT

torba_planeta_sport

Braon torba, sa dve vrste ručki, u zavisnosti da li nosite u ruci tašni ili pak volite na ramenu da je nosite. Model je glomazan tako da će vam sve potrepštine sigurno stati u nju.

CARPISA

carpisa_torba_za_leto

Carpisa tašna za plažu, na belo – crvene pruge sa cibzarom sa strane i dve ručke. Idealna je za večernje šetnje sa prijateljima. Može se nositi na ramenu ili u ruci.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share