Lifestyle Top 10

Najlepši kišobrani u Novom Sadu

Prva asocijacija na jesen je kiša, a gde je kiša tu je i kišobran. Ako niste ljubitelj kiše i ne mislite da ima išta romantično u ovom godišnjem dobu, pogledajte naš predlog kišobrana, možda poželite da ih prošetate po kišnom danu sa voljenom osobom.

STYLOS

Veoma kvalitetan kišobran na rasklapanje marke Samsonite, zgodan je da se nađe u tašni za razne vremenske neprilike koje sa sobom nosi jesen. Nama se najviše svideo ovaj sa dezenom na štrafte.

stylos-kisobran

GLAM UP

Kada dođu tmurni, kišni dani, najbolje je da svew to sivilo rasterate kišobranom žute boje. Glam up kišobran je sa dugom drškom i širokim obodom.

kisobran-glam-up

ACCESORIZE

Još jedan praktičan kišobran na rasklapanje, sive boje, sa mnogobrojnim leptirićima, da unese dah proleća. Drška je u boji cveta fuksije.

accesorize-kisobran

PARFOIS

Modni kišobran sa cvetnim printom koji podseća na nezaboravak, sa ovim kišobranom nećete biti toliko upadljivi pošto je vrlo suptilan print.  Širokog je obima sa metalnim okvirom.

kisobran-parfois

ESPRIT

Veoma „stabilan“ model kišobrana, sa dugom drškom i širokim obodom ispod kojeg ćete se osećati veoma zaštićeno. Obod kišobrana je u 4 kontrastne boje koje se ponavljaju.

esprit-kisobran

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share