Magazin

Najlepši predeli i prizori iz Srbije od kojih će vam zastati dah

Srbija obiluje prirodnim lepotama i atraktivnim prizorima. Fotografi profesionalci, ali i hobisti amateri od juče mogu da se prijave na godišnji foto-konkurs, u kojem će se birati “100 najlepših slika Srbije u 2018. godini”.

Organizator konkursa je foto platforma “Slike Srbije”, na kojoj profesionalni i amaterski fotografi objavljuju lepote naše zemlje, piše Noizz.

Oni koji su prošle godine učestvovali na konkursu znaju koliku je pažnju izazvao – prijavljeno je skoro 1.500 fotografija, za koje je glasalo preko 27.000 ljudi, a sama stranica konkursa imala je više od 700.000 poseta.

Pobedničke fotografije sa konkursa obišle su i ceo svet jer su krasile stranice svakog broja magazina Elevate kompanije Air Serbia.

Ovogodišnji konkurs za izbor “100 Najlepših slika Srbije” će trajati u periodu od 01.12. do 24.12.2018. godine, a pravo učešća imaju svi, bilo da su Srbiju slikali foto-aparatom ili telefonom.

Najlepših 100 fotografija će svojim glasovima izabrati publika glasanjem na sajtu Slike Srbije, a nakon ovoga će stručni žiri izabrati 12 najboljih fotografija.

U finalnom krugu glasanja će korisnici od tih 12 odabrati najbolju, koja će poneti titulu Najlepša fotografija Srbije u 2018. godini i osvojiti vrednu nagradu.

“100 najlepših slika Srbije” će biti predstavljene na velikoj izložbi koju ćete moći da posetite na Dorćol Platzu, početkom januara 2019.

U galeriji pogledajte najlepše prošlogodišnje fotografije.

Fotografije Balkana nastale pre skoro jednog veka i danas čine da zinemo u čudu

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


41 Shares
Share via
Copy link