Magazin

Ljudi u neverici da je ova žena proglašena najlepšom u Rusiji: „Kakve li su onda pratilje?!“

natalija-oskar
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Natalija Oskar (34) iz Rusije napravila je pravu pometnju na mrežama kada je proglašena za „najlepšu udatu ženu“ u Rusiji. Titulu „najlepše gospođe“ Rusije dobila je, po njoj – zasluženo, ali publika ima drugo mišljenje.

Natalija sebe na društvenim mrežama prikazuje kao izuzetnu lepoticu, dok je stvarnost nešto drugačija.

Osim što je „lepotu“ dobila očiglednim estetskim korekcijama, Natalija je i znatno niža nego što propisuju pravila izbora, a sada je do javnosti stigla i vest da je jedan od sponzora ovog takmičenja njen muž – bogati biznismen, piše Stil.

Kako je ta vest došla do javnosti, tako je svima bilo jasno da su izbori namešteni. Ali organizatori se pravdaju da time kako je Natalija zaista lepa, te da su fotografije sa izbora urađene pod lošim uglom.

– Ispostavilo se da je Natalijin muž milijarder, Roman Bezmaternih, koji ima čitavo poslovno carstvo povezano sa prodajom građevinskog materijala. Jedna od Romanovih firmi bila je sponzor takmičenja – rekao je izvor za ruske medije.

Takmičenje za „gospođu Rusije“ namenjeno je udatim ženama koje imaju decu.

natalija-oskar-2
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Sada je do javnosti stigla informacija da je Natalija Oskar, u stvari Natalija Hudijakova koja ima ćerku Moniku sa ruskim mogulom Romanom.

– Ako je ona pobednica, malo se plašim da pitam kako izgledaju drugoplasirane gospođe.

– Ona je pobedila? Da li je bila jedini kandidat? – samo su neki od komentara na društvenim mrežama na izgled Natalije Oskar.

natalija-oskar-3
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

– Ovo ipak nije takmičenje u modelingu, već takmičenje udatih žena i majki – brane se organizatori dok Natalija kaže da je zlonamerni komentari ne dotiču jer zna da je pobedila pravedno.

Ona je najlepša učesnica Evrovizije, predstavnici Izraela dive se i suparnice (FOTO)

289 Shares
289 Shares
Share via
Copy link