Magazin

Za ovu ušuškanu kuću kažu da je najlepši seoski dom na Balkanu, savršen spoj tradicionalnog i modernog po ceni od 175.00 €

najlepsa-seoska-kuca-na-balkanu
Foto: Ilustracija

Za jednu kuću u Rumuniji kažu da je među najlepšim seoskim vilama na Balkanu jer savršeno spaja tradicionalno i moderno.

Kada pomislite na beg u prirodu, odmor ili život na planini u nekoj savršeno skockanoj kući, malo kome na pamet padne Rumunija. A to je velika šteta jer u ovoj lepoj zemlji život može da bude zaista ugodan i zato je i sve češće zovu najprivlačnijom destinacijom u ovom delu sveta.

Ova komšijska država ima toliko toga da ponudi, između ostalog, i vrlo zanimljive nekretnine. Za jednu kuću tamo kažu da je među najlepšim seoskim vilama na Balkanu, piše Zadovoljna.

Predstavljaju je kao savršenu za odmor, ali i za porodični dom.

Nalazi se u mestu Botiza, ima 139 kvadrata, a cena joj je 175.000 evra.

Ova kuća je savršen spoj modernog i tradicionalnog. Kroz dekor i živopisne materijale i detalje ona čuva starinski vintidž šmek, a opet pruža sav komfor neophodan današnjem čoveku.

Smeštena je na kraju privatnog prilaznog puta, te garantuje mir.

Ima tradicionalni trem, ukrašen prelepim skulpturama, prostor za roštilj, za logorsku vatru i natkriven paviljon sa panoramskim pogledom na okolna brda.

U dnevnoj zoni nalaze se bež trosed i dve fotelje uz crni stočić. Osećaj udobnosti pojačavaju drveni prozori i pod, a posebnu draž svemu daje starinska bela peć sa zelenim šarama.

Trpezarija ima prostran sto i stolice plus klupu koja ide uza zid. A tu je umesto slika okačen jedan – ćilim.

Kupatilo je u drvetu, a drvene grede dominiraju i u spavaćoj sobi, na plafonu i zidovima.

Na kraju, tu je još jedna prostorija sa dva manja kreveta – za decu ili goste.

Primamljivo, zar ne?

Parče raja na grčkim ostrvima: Prelepa kuća na Kritu može biti vaša za 60.000 evra

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link