Horoskop Horoskopski znakovi

Za Bika, Blizance i Jarca kreće haos u ljubavi, vraćaju se bivši da mole za oprost

horoskop bivsi partneri

Kada Merkur pravi kvadrat sa Plutonom, počevši od 15. septembra, vrlo verovatno je da će bivši početi da nam se javljaju bukvalno niotkuda.

Na neki način, oni su pretnja koju sami prizivamo nazad u svoje živote. Dolazak ovih osoba će doneti nemir u naše emocionalno blagostanje, a ovaj tranzit će nas dovesti u pitanje i razloge zašto su se uopšte vratili.

Postoji razlog zašto je ova osoba bivši, a ne „trenutni“ partner, a njihov ponovni ulazak u vaš život podsetiće vas na svaki razlog zbog kojeg niste zajedno.

Bik

Merkur u kvadratu sa Plutonom će uskoro uzdrmati vaš svet, Bikovi. Vratiće vam se stari prijatelj ili bivši emotivni partneri – neko od koga ste bežali.

Ova osoba će vas izludeti. Osetićete da ste jednostavno poludeli, jer kako biste drugačije podneli tretman kakav vam je ovaj vaš bivši pružio? Ova osoba će možda pokušati da vam privuče pažnju, ali znate njihove igre i ne igrate na njihov način – više ne.

Ipak, još uvek ste besni zbog svega pa biste mogli da se ponašate neprijateljski i agresivno prema bivšem, ali ne morate da brinete – izgradili ste sebi lep, jak put bez ove osobe. Neka pokušaju da vas vrate – nasmejaćete se njihovom neuspehu.

Blizanci

U celini može doći do velikog preokreta. Bivši se vraća u grad i čeka vas ovakav scenario: dobićete poruku od starog prijatelja – ili bivšeg. Oni žele samo trenutak vašeg vremena, da razjasne stvari i reše određene nesporazume.

Biće to iskreni pokušaj da se rasčiste stvari. Bivši se nije vratio da biste ponovo pokušali, međutim, nećete to tako videti.

Jarac

Prošli ste fazu u kojoj vam je drago što vam se bivši vraća, čak više ne vidite ni razlog zašto bi to želeli. Sa ovom osobom ste u takvom kanalu da više nemate ni temu za razgovor, a kamoli za nešto više od toga.

Toliko ste preterali sa ovom osobom da teško možete poverovati da i dalje žele nešto s vama.

Vi ste možda nastavili dalje, ali oni su i dalje zaglavljeni sa vama. Čini se da još nisu naučili lekcije, a vi ćete ipak morati da se nosite sa njihovim insistiranjem.

Napravili ste toliko pozitivnih koraka u svom životu da ste shvatili da je jedini način da kažete ne prošlosti i svima koji su s njom povezani. Možda će bivši pokušavati, ali teško da ćete to primetiti – jer ste napredovali sto posto.

Horoskop otkriva zašto je bivši bio toliko odvratan prema tebi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Čini mi se kao da je pisano da važi samo za devojke, žene Jarčeve naprimer a ne i za muškarce

593 Shares
593 Shares
Share via
Copy link