Magazin

Najbizarnije smrti u Srbiji: Na Jovana pala žica, Tomislav upao u septičku jamu, policajca izdalo srce tokom vrele akcije

groblje-cacak
Foto: Ozonpress

U Bujanovcu je u sredu S. A. (57) iz Vranja poginula u poslastičarnici kada je sa suprugom G. A. došla da izabere tortu, a sve se desilo na bizaran način!

– Vlasnik radnje M. J. ih je poveo na sprat kako bi pogledali dekoracije. Dok su G. A. i vlasnik poslastičarnice gledali dekoracije, žena, koja je stajala iza njih, usled nepažnje je pala sa prvog sprata i od zadobijenih povreda nedugo potom preminula – podseća izvor Kurira.

Ovaj slučaj nije usamljen u Srbiji i osim u saobraćajnim nesrećama, porodičnim tragedijama, obračunima, glava se gubi i pod krajnje nepredvidivim i neverovatnim okolnostima, piše Kurir.

Smrt od dozera

Jedan od takvih primera je Nikola Lukić (26) iz Uba koji je stradao pretprošle godine od udarca dozerom za šećer u glavu.

Njega je, navodno, dok je sedeo u kafiću “London” koji se nalazi u centru mesta staklenim dozerom za šećer u glavu udario L. M. (46) i tom prilikom mu naneo teške povrede od kojih je Nikola preminuo.

– Navodno u jednom trenutku nastala je “frka” između vlasnika lokala Đ. V. i L. M. koji su se posle kraće svađe potukli. Tom prilikom L. M. je, navodno, dograbio stakleni dozer sa šećerom i pogodio Nikolu u glavu prethodno sedeo s vlasnikom lokala i koji je uleteo između suprotstavljenih kako bi ih razdvojio – podseća izvor.

Na Jovana pala žica sa bandere

Jovan Marić (21) iz Bečeja stradao je 24. avgusta 2022. kada je na njega, dok se vraćao kući s posla, pala žica s javne bandere.

Pojedini mediji su tada prvo preneli da je Jovan stradao kada je nagazio na žicu pored bare, ali je izvor blizak porodici posvedočio da Jovana kući nije vraćao kolega, već se mladić vraćao biciklom.

– Njegova smena je bila od 18 uveče do 2 ujutro. Vraćao se biciklom. Uopšte nije bilo jako nevreme. Žica je pala na njega sa bandere, a nije je on nagazio – ispričao je tada izvor blizak neutešnoj Jovanovoj porodici.

Upao u septičku jamu

Penzionisani Leskovčanin Tomislav Pavlović (67) poginuo je kada je upao u septičku jamu, za vreme nužde koju je vršio u poljskom klozetu!

Nesreća se dogodila u februaru 2016. godine, prilikom pada dela nadstrešnice šupe i klozeta, koje su sa sobom na žalost povukle i Pavlovića. Njegovo telo su izvukli vatrogasci i radniici JP „Vodovoda“, koji su prethodno morali da – isprazne jamu!

Policajca izdalo srce tokom se*sa

Policijski službenik M.M. (45) iz Bajine Bašte, u februaru 2015. godine nađen je mrtav u svom vozilu, a rezultat istrage je pokazao da je preminuo tokom sek*ualnog odnosa.

To se dalo zaključiti jer je policajac bio potpuno go, pokriven samo policijskom košuljom.

Pretpostavlja se da je doživeo infarkt, jer je dve godine ranje bio podvrgnut operaciji srca.

Kako je smrt jednog mačka izazvala bes širom Rusije, hiljade ljudi traži osvetu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link