Lifestyle

Na Tajlandu će se uskoro čuti srpska himna

Svetsko prvenstvo u fitnesu i bodibildingu ove godine biće organizovano na Tajlandu, u Bangkoku od 24. do 30. novembra. Učestvovaće 150 zemalja, a jedna od njih je i Srbija. Da bi otišli na Tajland, takmičari moraju prvo da prođu takmičenje u Nišu, koje je kvalifikacionog karaktera. Na njemu će biti i nekoliko Novosađana, a među njima je i Mišel Lozanić, prošlogodišnji svetski vicešampion.

fitnes-sampioni-svet
Foto: Fitnessnews

Slavko Zec, Mišelov trener kaže da se nada da će i ove godine na svetskom takmičenju zasvirati srpska himna.

– Mišel je naporno trenirao, i ove godine se nadamo pobedi i zlatu. On se takmiči u kategoriji Fitnes fizik model, dok će nas u istoj kategoriji za devojke predstavljati Zorana Rencević. Nadamo se da će ona ući u top 5 – kaže Slavko.

misel-lozanic-fitnes
Mišel Lozanić

Slavko je sa svojom verenicom Miljanom Stanojković bio svetski šampion u fitnesu, a njih dvoje su ove godine delegati koji predstavljaju WBPF savez Srbije na svetskim takmičenjima. Oni spremaju i treniraju sve one koji žele da se bave ovim sportom, i nude im jedinstveni 3F program, odnosno Fitness, Food i Fashion model treniranja i ishrane koji je zastupljen svuda u svetu. U klubu trenutno ima 98 takmičara, od kojih je 88 spremno za sledeću godinu, a Slavko kaže da fitnes šampion može postati čak i osoba koja nikad do sada nije ušla u teretanu, ako ima dovoljno želje i motivacije da istraje u treninzima i promeni ishrane.

miljana-stanojkovic-fitnes
Miljana Stanojković

Na Tajlandu Slavko i Miljana će učestvovati i na Svetskom fitnes kongresu, gde će polagati za licence kako bi postali sudije na Svetskim prvenstvima. Osim toga, cilj im je i da sledeće godine Evropsko prvenstvo naprave u Srbiji. Najveći problem takmičari imaju jer im država ne pruža nikakvu finansijsku pomoć, pa je i sam odlazak na takmičenje skup. Zbog toga, oni su u stalnoj potrazi sa sponzorima.

Pročitajte više o zaljubljenim svetskim šampionima

Svi koji su ambiciozni i žele da se profesionalno bave fitnesom, mogu se prijaviti kod Slavka i postati 3F modeli, a ovog novembra bodrićemo ekipu koja nas predstavlja na Tajlandu, i nadamo se zvucima naše himne u Bangkoku.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

235 Shares
235 Shares
Share via
Copy link