Lifestyle

Muškarci, očekuju li žene previše od vas?

Ona možda jeste ljubav vašeg života, ali to ne znači da vi njoj treba da budete najbolja drugarica, Draga Saveta ili modni kritičar. Pred vama je 7 nelogičnih postupaka vaše partnerke, za koje ćemo pokušati da damo odgovor.

Razočarana je kad odbijete da anlizirate šta se desilo Jovanu i Mariji

Žene u dugim vezama ili braku postaju previše opterećene zbog brojnih obaveza (i lenje), te zapuštaju ženska prijateljstva. U nedostatku istog, ona se okreće partneru i očekuje od njega da odigra ulogu, koja u suštini stvari pripada samo drugarici. Njeno razočarenje vašom indiferentnošću po pitanju tuđeg emotivnog života, može uticati frustrirajuće. Dajte joj vremena i predložite joj da napravi ponovna okupljanja sa preko potrebnim drugaricama.

zena-se-oseca-neprivlacnom

Optužuje vas kako ste izgubili interesovanje za nju, nakon što odbijete ljubavni čin

Ako ste u dugoj vezi i ovo je jedan od većih problema u njoj, onda ste pravi srećković. Veliki broj savremenih parova odlazi kod terapeuta jer nemaju odnos uopšte. Njena ljutnja, dokaz je zainteresovanosti. Važno je da budete iskreni prema sebi. Da li ne želite da vodite ljubav zbog umora, stresa, prevelikih obaveza, ili zbog nečeg drugog? Koliko često se to dešava? Ako vas vaša dama i dalje privlači, a razlog što ne želite je drugačije prirode, onda joj to i objasnite.

SAZNAJTE: Šta usrećuje muškarce, a da to nisu žene i sport

Ljuta je ako se ne setite svega što je ikad izgovorila

Za većinu žena detalji su od presudne važnosti. Muškarci razmišjaju malo drugačije. Ako ona pola sata govori o nečemu, požurivaćete je samo da bi došla do poente. Tih pola sata ste već potisnuli iz sećanja. Možda bi najbolje bilo kada bi žene unapred rekle da imaju nešto važno da kažu. Tada bi i muškarci slušali sa većom pažnjom.

problemi-u-vezi-svadje

Ljuta je jer vi odbijate da analizarate svađu od pre mesec dana

Analiziranje emotivnih situacija za žene je rekreativan i zabavan sport. Rekreativan i zabavan sport za muškarce je košarka. Tako, otprilike, stoje stvari. Morate shvatiti da je to u ženskoj prirodi, ali i objasniti  partnerki da ne želite da se vraćate na prošle loše događaje. Ako i dalje insistira, onda ste u ozbiljnom problemu.

Razočarana je jer ne želite da vežbate zajedno

Iako se u poslednje vreme naučnici utrkuju oko pozitivnih rezultata zajedničkih aktivnosti, vezbanja i hobija parova, to ne mora da bude tačno. Zasebne aktivnosti, kojima ste oboje posvećeni mogu učiniti mnogo toga dobrog za vezu. Za muškarce je to ventil, a za žene, često, zapostavljanje. Međutim, ako ste vi više u fazonu “u slobodno vreme sedim pred tv-om”, možda ne bi bilo loše da prihvatite partnerkin predlog.

PREPORUČUJEMO: Dejting scena u Novom Sadu: Šta muškarci žele

Besna je kada gledate filmove za odrasle

Dok god nema negativnih efekata po vaš odnos, ili ljubavni život sve je u redu. U prevodu, zavisnost od tih stvari je problem! Žene takve sadržaje često posmatraju kao nedostatak interesovanja prema njoj  i u strahu su da ne ispune vaša očekivanja u krevetu. Kroz evoluciju, ženama je razvijen instikt vezivanja, a muškarcima težnja za razmnožavanjem. Sve u cilju produžetka i očuvanja vrste. Međutim, evolucija nam je donela i mogućnost svesnog prosuđivanja i inteligenciju. Sedite, razgovarajte i rešite problem .

 

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
11 Shares
Share via
Copy link