Horoskop Horoskopski znakovi

Muškarac Strelac, Blizanci i Vodolija menjaju partnerke kao čarape dok ne pronađu pravu ljubav

zenskaros horoskop

Ove horoskopske znakove bije glas da previše često menjaju svoje partnerke, ali astrolozi tvrde da nije u pitanju njihova bahatost i megalomanija, već činjenica da uče iz svake veze i trude se da pronađu idealno ljubavno iskustvo.

Nastavite sa čitanjem i saznajte o kojim znacima horoskopa je reč:

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenljivoj prirodi i želji za stalnom stimulacijom. Oni su radoznali, inteligentni i uvek u potrazi za novim iskustvima. Kada je reč o ljubavi, Blizanci ne vole da se dosađuju.

Oni su spremni da istraže različite veze i upuste se u romantične avanture kako bi pronašli svoju srodnu dušu. Blizanci su veoma otvoreni za nove ljubavne mogućnosti i uvek su spremni da uče iz prethodnih grešaka.

Strelac

Strelac je poznat po svom avanturističkom duhu i želji za slobodom. Oni vole da istražuju svet i upoznaju nove ljude. Kada je reč o ljubavi, Strelčevi su otvoreni za sve vrste veza i iskustava.

Oni će često menjati partnere, ali to je zato što žele da isprobaju različite opcije i pronađu osobu koja će im pružiti slobodu i avanturu koju traže. Strelčevi uče iz svake veze i koriste svoje iskustvo kako bi pronašli ljubav koja će im doneti sreću i zadovoljstvo.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnoj prirodi i želji da budu drugačije od drugih. Kada je reč o ljubavi, Vodolije se ne pridržavaju tradicionalnih normi i očekivanja. Oni su otvoreni za različite vrste veza i spremni su da istraže nove horizonte.

Vodolije su vrlo analitične i uče iz svake veze koju imaju. Oni tragaju za dubokom emocionalnom povezanošću i istinskim partnerstvom, pa su spremni da menjaju partnere.

Izvor: Najžena, Žena Blic

Ribe, Rak, Škorpija i Vaga imaju najviše empatije i mogu da vide svet očima drugih ljudi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
57 Shares
Share via
Copy link