Lifestyle

3 proizvoda za negu lica od lekovitih biljaka iz Srbije za regeneraciju kože tokom proleća

Herbal-Infusion-multiactiv

Čajevi od pojedinih biljaka se još od antičkih vremena koriste u narodnoj medicini. Na organizam blagotvorno deluju u obliku napitaka, a poznati su i brojni benefiti njihove topikalne primene. Ove činjenice su insprisale kozmetički brend MULTIACTIV da patentira tehnološki postupak, koji pozitivna dejstva lekovitog bilja petače u unikatne formulacije za negu kože.

Predstavaljamo autentični, u svetu jedinstveni, postupak proizvodnje u kojem su ujedinjene pozitivna dejstva kamilice, hajdučke trave, belog sleza, majčine dušice i žalfije sa efektima savremenih kozmetičkih sastojaka, kao što su beta glukan, biopeptidi, vitamin E, niacinamid, hidrirajući kompleks i alantoin.

Patentirana tehnologija omogućava sinergijsko delovanje čajne infuzije lekovitog bilja bogate antioksidansima, mineralima, vitaminima, flavonoidima i etarskim uljima sa regenerativnim, hidrirajućim i umirujućim delovanjem aktivnih komponenti.

Kao rezultat ovog postupka nastali su MULTIACTIV HERBAL INFUSION proizvodi. Jedinstveni po sastavu i tehnologiji izrade, spajaju najbolje iz prirode i najefikasnije iz nauke kako bi negovali, štitili, regenerisali i usporili starenje kože.

multiactiv-prolecne-kreme

Usled originalnosti postupka, kombinacije sastojaka i negujuće osnove, dobijaju se jedinstvene formulacije za efikasnu i harmoničnu negu, pogodne za sve tipove kože i životne dobi. Ugođaj i uživanje u iskustvu nege upotpunjava opuštajući miris lekovitog bilja.

Herbal Infusion dnevna krema

Ova krema je lagane, brzoupijajuće teksture. Dugotrajno hidrira kožu i predstavlja idealnu podlogu za dalju negu i nanošenje šminke.

Herbal Infusion svilenkasta noćna krema

Herbal Infusion svilenkasta noćna krema je bogate teksture. Dubinski hrani i opravlja kožu čineći da ujutru bude glatka i blistava.

Herbal Infusion tonik

multiactiv-tonik

Optimalna kombinacija čaja i aktivnih komponenti u Herbal Infusion toniku ima umirujuće i hidrirajuće dejstvo. Idealno čisti i osvežava kožu. Za potpuni užitak, tufere natopljene tonikom držati na licu 5 do 10 minuta, a nakon toga naneti odgovarajuću kremu za lice.

Sva tri proizvoda možete da pronađete i kao jedinstven set na sajtu Multiactiv.

 

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

231 Shares
231 Shares
Share via
Copy link