Film Lifestyle

Moja genijalna prijateljica – serija moćnija od knjige (VIDEO)

“Moja genijalna prijateljica” je priča o starijoj ženi, Eleni Greko, koja, nakon što njena najbolja prijateljica Lila nestane, počinje da piše priču o njihovom dugom prijateljstvu. Priča počinje na opasnim ulicama Napulja 1950-ih.

Nova HBO serija inspirisana istoimenim romanom poznate italijanske spisateljice Elene Ferante imaće premijeru 19. novembra u 20.00 h na kanalu HBO.

Kada najvažnija ličnost u njenom životu nestane bez traga, Elena Grego, starija žena koja živi u kući prepunoj knjiga, uključuje kompjuter i počinje da piše priču o njihovom prijateljstvu.

Rafaelu Čerulo, koju je oduvek zvala Lila, upoznala je u prvom razredu osnovne škole, 1950. godine.

Smeštena u opasan i fascinantan Napulj, njihova priča pokriva više od 60 godina njihovih života, a dok je piše, Elena pokušava da odgonetne misteriju Lile, svoje genijalne najbolje prijateljice i, na neki način, najgoreg neprijatelja.

Serija “Moja genijalna prijateljica” od osam epizoda zasnovana je na istoimenom svetskom bestseleru.

Kasting za seriju trajao je čak osam meseci, a u njemu je učestvovalo gotovo 9.000 dece i 500 odraslih iz cele Kampanje.

U kasting su bili uključeni profesionalni glumci, ali i oni koji nemaju prethodnog glumačkog iskustva, kao i učenici iz obližnjih škola.

Na sledećoj strani vam otkrivamo neke zanimljivosti sa seta, te šta uskoro možete da očekujete na malim ekranima.

Poslednja epizoda Prijatelja krije bizarnu scenu koju sigurno niste primetili

13 Shares
Share via
Copy link