Svet Vesti

Mladoženja 12 dana posle venčanja saznao da je njegova mlada zapravo muškarac

žena sa nikabom
Foto: DAVID MUTUA/UN PHOTO

Mladoženja iz Indonezije otkrio je da je njegova mlada zapravo muškarac 12 dana posle njihovog venčanja.

Naime, ovaj 26-godišnji muškarac koji se vodi pod inicijalima AK upoznao je svoju suprugu Adindu Kanzu, takođe 26, na Instagramu 2023. godine i izlazili su godinu dana posle upoznavanja na društvenim mrežama.

Tokom njihovih ličnih sastanaka, Adinda je nosila tradicionalni muslimanski nikab koji joj je pokrivao celo lice – što je AK navodno shvatio kao znak njene odanosti islamu.

Posle odluke da se venčaju napravili su malu ceremoniju u AK-ovom domu, nakon što mu je Adinda rekla da njeni roditelji nisu živi.

Ali AK je postao sumnjičav prema svojoj novoj supruzi ubrzo posle venčanja 12. aprila, jer je izbegavala intimne odnose govoreći mu da ima menstruaciju ili da se ne oseća dobro, navodi “South China Morning Post”.

AK je rekao da je Adinda odbila da razgovara sa svojom porodicom i da je nastavila da nosi nikab kod kuće, tako da je pronašao njenu bivšu adresu 12 dana posle njihovog venčanja – i bio je iznenađen što je tamo zatekao njene roditelje žive i zdrave.

Adindini roditelji su otkrili da je AK-jeva supruga zapravo muškarac, identifikovan kao ESH, koji je počeo da se oblači 2020. godine u žensku garderobu.

Rekli su i da nisu znali da je njihov sin u vezi, a kamoli oženjen.

Policija je saopštila da se Adinda ponašala kao žena i da je imala ženski glas, dodajući: „Ako pogledate njihove fotografije sa venčanja, Adinda izgleda baš kao prava žena.

– Ima i nežan glas i ton, tako da uopšte nije bilo sumnje da je žena – navodi se.

Policija je sada uhapsila ESH-a koji je rekao da je cilj bio da otme imovinu AK, prema izveštajima lokalnih medija.

On se suočava sa optužbama za prevaru zbog kojih bi mogao da ostane iza rešetaka do četiri godine.

Policija je sugerisala da je ESH uživala pretvarajući se da je žena dok je izlazila sa muškarcima. Takođe je otkriveno da je navodni prevarant ranije izlazio sa ženama.

Izvor: Žena Blic

Devojka iz Bačke Palanke (27) prevarila 600 usamljenih muškaraca, obećavala im brak i uzimala novac

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link