Lifestyle Moda

Modni magazini ne prestaju da bruje o prelepoj mladi u crnom

Jedna od prvih asocijacija na venčanja su glamurnozne bele venčanice, ali možete li da zamislite mladu u crnom? Jednoj mladoj devojci pošlo je za rukom da svoju crnu venčanicu iznese jednako glamurozno. Štaviše, mnogobrojni modni magazini ne prestaju da bruje o njenom izdanju.

Lydia Pang je globalna editorijal i dizajn direktorka za Nike, dok je njen dugogodišnji partner, a od nedavno suprug Roo Williams takođe dizajner. Njih dvoje ipak nije spojio posao. Ovaj par iz Južnog Velsa upoznao se još pre 12 godina na tada izuzetno popularnoj društvenoj mreži MySpace, piše Elle.

Spojila su ih zajednička interesovanja i muzički ukus. Nikada nisu planirali da se venčaju, sve dok se ove godine nisu našli u Tokiju – gde su otišli na proputovanje, ne bi li proslavili 12-godišnjicu veze.

Desio se sasvim spontan trenutak kada su oboje shvatili da bi mogli da se vere baš tu i od tog momenata kada su kupili i razmenili prstenje, počeli su i vrlo brzo da kuju planove za svadbu.

View this post on Instagram

Lydia 🖤

A post shared by Victoria Somerset-How (@victoriasomersethowphotography) on

S obzirom da se oboje bave dizajnom, te da imaju sličan ukus, estetika je nešto što su oboje smatrali vrlo važnim kada je bila u pitanju celokupna prezentacija njihovog posebnog dana.

Tako je ceremonija venčanja održana na jednom od predivnih polja u Velsu, dok je centralni deo dekoracije bilo staro stablo oko koga je postavljen čitav dekor, kao i stolovi za zvanice, te posluženje.

Mladenci su želeli što je moguće intimniju cremoniju i spisak su sveli na 70 zvanica, koje su imale jedinstvenu priliku da uživaju u bogatom izboru hrane kombinovane sa azijskim i britanskim tradicionalnim, ali i popularnim receptima.

Ipak, detalji koji su u potpunosti privukli pažnju su dekoracija i stajling neveste. Naime, kompletan estetski doživljaj vezan je zapravo za muzički ukus mladenaca, a to je emo muzika i goth punk stil.

View this post on Instagram

Lydia Pang (@lydia_pang_), the global editorial design director at Nike HQ, and designer @RooWilliams initially connected online, but not through the apps. They met on MySpace 12 years ago. “To be honest, we didn’t intend to ever get married,” Lydia says. “It wasn’t something we prioritized! But as we’ve gotten older, and experienced so much and been through so much, we felt like we deserved to celebrate our love and what we’ve achieved together.” Both were raised surrounded by nature in South Wales, and knew they wanted to get married where they grew up and fell in love—especially in their own style. Lydia and Roo are both visual creatives; they wanted their day to reflect their tastes and memories. “We had the ceremony in front of a dead tree, ate our favorite food, got tattoos, and named our tables after emo songs,” Lydia says. Tap the link in our bio to see more from their wedding. Photo by @victoriasomersethowphotography

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings) on

Za custom made venčanicu bila je zadužena londonska dizajnerka Katie Roberts-Wood, čiji se osnovni stil kreiranja prepoznaje u maštovitom pristupu tkanini, a zaštitni pečat njenog dizajna jesu karneri i sve ono šta sa njima može da se postigne u najfantastičnijim formama.

View this post on Instagram

One more from Saturday. Because I’m not ready to move on yet…

A post shared by Victoria Somerset-How (@victoriasomersethowphotography) on

S toga ne čudi što je upravo karner igrao glavnu ulogu i u izradi venčanice Lydie Pang.

Pomalo goth, ali vrlo glam i elegantna, crna haljina sa šlepom od karnera i transparentnim gornjim delom bila je zaista mnogo više od glamurozne večernje haljine.

Katie Roberts-Wood zaista je uspela da kreira crnu venčanicu o kojoj potajno maštamo, jer se plašimo da ipak nemamo dovoljni hrabrosti za nju. Lydia Pang je pokazala da je poželjno izaći iz šablona i ostati dosledan svom ukusu i željama.

Svakako nije najlepša fotografija sa venčanja, ali je apsolutno jedinstvena

250 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap