Magazin

Mitrovićeve kopačke sprečile su Ronaldov gol, a sada jure novac za Gavrila

kopacke-mitrovic-aukcija
Foto: PrintScreen

Posle Ronaldove kapitenske trake i dresa reprezentativca Srbije Stefana Mitrovića, na aukciji za malog Gavrila sada su i kopačke koje je Mitrović nosio na poslednjoj utakmici protiv Portugala, kopačke kojima je sprečen gol Kristijana Ronalda.

Aukcija Mitrovićevih kopački na sajtu Limundo trajaće tri dana. U trenutku pisanja ovog teksta izlicitirano je više od 20 hiljada dinara za kopačke, a aukcija će trajati do 8. aprila u 10.33. Aukciji se možete priključiti putem ovog linka.

Stefan Mitrović nastavlja da pomaže porodici malog Gavrila sa ciljem da se što pre sakupi neophodan novac od 2,5 miliona evra potreban za lečenje teške i opake bolesti od koje pati mališan koji je ujedinio Srbiju.

Kapitenska traka Kristijana Ronalda oborila je sve rekorde i prodata je za 7,5 miliona dinara.

Posle toga je Stefan Mitrović na aukciju stavio i svoj dres, a sada se na novoj aukciji našao još jedan vredan rekvizit sa meča Srbija – Portugal. U pitanju su kopačke kojima je sprečio da lopta koju je Ronaldo poslao ka golu, zatrese mrežu.

“Borimo se zajedno za život šestomesečne bebe. Ukoliko ne želite da kupite predmet molimo vas da ne kvarite aukciju”, piše u opisu ove aukcije, a Limundo dodaje i da je zbog neprijatnosti prilikom aukcije Ronaldove kapitenske trake uveden dodatni korak za verifikaciju potencijalnog kupca na ovoj aukciji.

“Sve ponude koje nisu ozbiljne ćemo ukloniti i činićemo sve što je u našoj moći da održimo regularnost aukcije” napisali su.

Ukoliko želite da pomognete malom Gavrilu, to možete da uradite i na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking NBS IPS QR kod

Vi ste, Nemanja, svetac! Prvo Ronaldova traka, a sada 3 premoćna motora za Gavrila

108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link