Vesti Novi Sad

Na izboru za Miss Vojvodine, krunu je ponela Novosađanka

Na izboru za Miss Vojvodine, održanom juče u Golf klubu Centar u Žablju, krunu je ponela Novosađanka Bojana Bojanić. Bojana ima 20 godina, članica je Crystal Model agencije, radila je uglavnom u Turskoj, voli romantiku i visoka je čak 183 cm.

bojana-miss-vojvodine

U užem izboru za najlepšu devojku Vojvodine, bilo je 13 devojaka, a u Golf klubu u Žablju nastupila je pevačica Ljupka Stević, Aleksa Perović, učesnik X faktora kao i pevačica Milica Dugalić. Predsednica žirija bila je karatistkinja Sanja Petrović, a osim nje, u žiriju su bili Rada Đuričin, Ćemo, Drago Vujinović i Vesna Jugović ispred agencije Miss Yu.

miss-vojvodine-zabalj

Bojana je je pored krune, dobila i stipendiju na R&B koledžu, a u oktobru ćemo je bodriti u finalu izbora za “Mis Srbije 2015. Prva pratilja na izboru za najlepšu devojku u Vojvodini bila je Dragica Mihajlović, a druga Tea Živković. Mis fotogeničnosti je Larisa Gadnjai, dok je titulu najšarmatnije ponela Đurđina Vojvodić.

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link