Magazin Poznati

Miša Grof: „Za Nikolinu je Laza Lazarević, kad joj je pas umro nosila je crninu, a sad je u crvenoj haljini“

vitor-i-vidoje-ristovic
FOTO: GORAN SRDANOV / RINGIER

Vitor Ristović iliti Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, ne može da dođe sebi nakon smrti svog sina. Posle višednevnog javnog prepucavanja oko nasledstva sa snajkom Nikolinom Pišek, odlučio da otkrije istinu o sinu i njegovoj smrti.

Iako je Vidoje Ristović preminuo još u maju ove godine, Miša Grof, iliti Vitor Ristović, ističe kako obdukcijskog nalaza – i dalje nema.

– Meni su rekli da se to čeka mesec i po, dva. Nisam dobio ništa. Trebalo je da dobijem nalaz obdukcije na kuću. Bio sam u policiji, u 29. novembru, ni oni nemaju podatke. Oni ništa nisu dobili. Rekli su mi: „I oni će dobiti“. I oni čekaju da dobiju! – ističe Miša, te navodi da nije istina da je njegov naslednik imao 44 godine kad je umro, već 42.

vidoje-i-nikolina-
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

– Moj sin nikad nije imao probleme sa srcem. Plivao je. U zadnje vreme se jeste malo ugojio. On nije imao 44 godine, nije bio napunio ni 43 godine – dodao je Vidojev otac za „Premijeru“, prenosi „Blic“.

Miša je sinoć javno rekao da se ne plaši suđenja sa Nikolinom.

– Mogu da odgovaram jedino pred njenim zakonom. Ja mogu da joj pomognem samo da ode da se leči. Ja ću i pred sudom reći: „Ona je ubila moga sina i ove moje tvrdnje može da potvrdi 30 svedoka“. Polako ga je ubijala. U Strazburu mogu to da potvrdim, možemo i u Hag. Ne plašim se suda, kog suda ja da se plašim, ubila mi je dete – rekao je on za „Informer“, prenosi „Blic“. Miša grof je dodao:

– Za takve osobe kao što je ona su napravljene ustanove kao sto je Laza Lazarević. Ona treba da ide da se leči, jer je bolesna. Muž joj je umro, a ona nosi crvenu haljinu i venac oko glave. A kada joj je pas rastrgao njenog psa nosila je šest meseci crninu. Išla je na groblje, pa ga kremirali i od tada drži urnu sa njegovim pepelom na kaminu – zaključio je Ristović.

misa-grof
Miša Grof

Izvor: Informer/Blic

Nikolina Pišek skinula crninu, nabacila osmeh i roza haljinu: Osećam se vraćenom u život (FOTO)

OGLAS

86 Shares
Share via
Copy link