Magazin

„Svi su me izebegavali zbog mog porekla“: Mis Rusije tvrdi da je izbor za Mis Univerzuma namešten (FOTO)

Mis Rusije
Foto: Instagram / anna__linnikova

Izbor za Mis Univerzuma, koji je prošlog meseca održan u američkom gradu Nju Orleansu i dalje izaziva interesovanje svetske javnosti, prvenstveno jer je i u takmičenje svetskih lepotica prste umešala politika.

Pobedu je odnela Amerikanka Arboni Gabriel, najstarija u istoriji takmičenja, koja se pored modelinga bavi i modnim dizajnom i šivenjem, ali je najviše pažnje privukao odnos između Mis Rusije, Ane Linikove i Viktorije Apanasenko, predstavnice Ukrajine.

Mis Rusije kaže da su je takmičarke na ovogodišnjem izboru za najlepšu ženu sveta izbegavale, a takođe sugeriše da je izbor bio namešten.

„Politika odigrala ulogu u izboru polufinalistkinja“

Ruskinja kaže da se suočila s kontinuiranim nizom uvreda i pretnji ukrajinskih korisnika društvenih mreža i negativnim komentarima poznanika iz te zemlje.

Rat nije želela da komentariše, međutim, kaže da je odigrao ulogu u takmičenju, prenosi B92.

– Mnogi su me izbegavali i klonili me se kad su otkrili moje poreklo. Devojke iz Ukrajine i Švajcarske bežale su od mene kao od vatre – rekla je Ana za Evening Moscow. Dodaje da misli kako je „sve s odabirom top 16 devojaka imalo isključivo politički kontekst“.

Bez upeha pokušala da uspostavi kontakt sa ukrajinskom koleginicom

Kaže da to što nije prošla u finale takmičenja nema nikakve veze s „kvalitetom njenog nastupa“. Linikova takođe tvrdi da Apanasenko nije htela da razgovara s njom samo zato što je iz Rusije.

-Pokušala sam da uspostavim kontakt, ali svi su napori bili uzaludni. Svi su videli Viktorijino demonstrativno ponašanje – to je njen izbor, a ja ne zameram“, rekla je Ana.

Ekspresna zamena mesta

Toj njenoj tvrdnji svedoči i snimak koji je načinila publika na ovom takmičenju, a koji je u međuvremenu postao viralan na TikToku, prenosi Index.

@misscolombiau0

Curiosidad: Al llegar la chica de Rusia 🇷🇺, la chica de Ucrania 🇺🇦 hace cambiar a Colombia 🇨🇴 de su puesto. 🤔

♬ sonido original – Misscolombia_U🇨🇴✨

Naime, zabeležen je pokušaj interakcije između Ruskinje i Ukrajinke, a mnogi sugerišu da je Linikova pokušavala da stane odmah pored svoje ukrajinske suparnice, da bi  je potom Apanasenko zamolila Mis Kolumbije da zamene mesta.

Izvori: B92, Index

Nova mis univerzuma, najstarija u istoriji takmičenja: Ko je R’Boni Gabrijel?

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

37 Shares
Share via
Copy link