Magazin Srbija

Mirjana Karanović o sukobu za staricom (82): „Nisam je gurnula namerno, bilo je veoma neprijatno i burno“

Mirjana Karanović
Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Nakon što je objavljeno da je između naše proslavljene glumice i jedne vremešne gospođe došlo do rasprave a onda i fizičkog kontakta zbog čega je žena (82) završila u bolnici, oglasila se i Mirjana Karanović kako bi objasnila šta se desilo. Prethodno su mediji preneli da je Mirjani u stan dolazila starica kako bi razgovarala o Mirjaninoj majci.

– To je bila komšinica moje majke koja je meni došla na vrata i zahtevala da moju majku  pošaljem u starački dom, htela ona to ili ne. Ona je rekla da moram. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, rekao da idu. Ja sam rekla da nemam šta da razgovaram sa njima. O mojoj majci brinu dve žene koje dolaze pre i posle podne. Ona nije želela da me sluša. Ona dolaze svaki dan, jer ja ne mogu. Ja nisam u toj situaciji da brinem toliko o njoj. Zatim je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti. Moja majka je naime pre nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu, nekakav dim se osetio. Od tog dana moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi. Da je moja majka luda, da ja ne znam kako moja majka izgleda, počela je da me cima za majicu i onda je nastala cela frka. Ja sam htela da skinem tu ruku koju je držala. I ona se saplela i pala. To je sticaj oklnosti. Ja to nisam uradila namerno. Bilo je veoma neprijatno i burno – rekla je Mirjana Karanović, prenose mediji.

– Ništa, ja sam je podigla, sačekala da dođe Hitna pomoć. Njen sin ju je smirivao: „nije trebalo to da radiš“. Posle mi se on izvinjavao i rekao da bi ja ipak trebalo da nateram svoju majku da ide u dom i sada mnogi ljudi u zgradi… to je postala čitava zavera… Ta žena je napravila čitavu jednu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja. Ja sam se njoj izvinila rekla da mi je žao, ali da je ona preterala. Moja majka ima 90 godina, pri svesti je i mentalno je sposobna. Izdao mi je neurolog uverenje pre nekoliko meseci. Ne mogu da je proglasim nesposobnom. A ta komšinica mi je rekla da će dovesti doktora koji će proglasiti moju majku ludom i da će morati u dom. Išla je u policiju i socijalno da prijavi moju majku i oni su joj rekli da se time ne bave – završila je Mirjana.

Inače, o celom slučaju se oglasilo i Tužilaštvo naloživši  policijskoj stanici Vračar da nakon uzetih izjava dostavi krivičnu prijavu protiv glumice  zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teška telesna povreda iz nehata.

U daljem toku postupka tužilaštvo će pribaviti video nadzor ukoliko postoji na mestu incidenta, saslušati Mirjanu Karanović u svojstvu osumnjičene, ispitati oštećenu, izveštačiti nastale povrede, ispitati očevice događaja, nakon čega će biti doneta konačna odluka tužilaštva.

Podsetimo, starica je prilikom  pada polomila kuk.

Izvor: Kurir

Mirjana Karanović u klinču sa staricom (82), baka sa teškim povredama zadržana u bolnici

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
Share via
Copy link