Magazin

Mirjana Bobić Mojsilović za kuću u Mramorku dala 29.000 €, komšije joj poznati rijaliti par (FOTO)

mirjana-bobic-mojsilovic-1
Foto: Instagram/Mirjana Bobić Mojsilović

Kuća Mirjane Bobić Mojsilović smeštena je na prelepoj lokaciji gde spisateljica odmara i dušu i telo.

Kuća Mirjane Bobić Mojsilović koju je nedavno pazarila nalazi se u banatskom selu Mramorak, a kako piše Kurir izdvojila je za nju 29.000 evra.

mirjana-kuca
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Novinarka i spisateljica odlučila se za staru kuću sa velikim placem koju je kupila od jedne paorske porodice, a kako tvrde meštani ona će se baviti i poljoprivredom.

Mirjana Bobić Mojsilović sve češće boravi u Mramorku, očigledno je pronašla svoj duševni mir daleko od gradske vreve, a komšije o njoj imaju samo reči hvale.

mirjana-kuca-2
FOTO: NENAD KOSTIĆ

– Polako, ali sigurno postajemo najpoznatije banatsko selo. Što se tiče Mire, ova kuća je pripadala jednoj staroj paorskoj bogatoj familiji. Kasnije su je nasledili neki lovci, koji su je prodali. Platila ju je 29.000 evra, što je vrlo povoljno. Pored velike kuće, ona je uz nju dobila i veliki plac. Čuo sam da će se baviti poljoprivredom, ima lepu baštu i sve uslove za uzgajanje voća i povrća – otkriva za Kurir jedan žitelj ovog sela.

Mirjana Bobić Mojsilović udala ćerku, a onda je nastao haos na mrežama

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ja još uvek merkam nekoliko… Volela bih tako nešto, mada se ne bih potpuno preselila. Bila bih tamo od proleća do jeseni za početak, a kasnije, videćemo. Ionako nam najavljuju nestašice i probleme sa grejanjem, tako da će možda i bolje biti tamo. Još uvek merkam nekoliko kuća, jednu u Surduku, jednu u Slankamenu, dve u Pazovama… videćemo šta će biti.

OGLAS

54 Shares
Share via
Copy link