Magazin

Ministarka Kisić i Vesić sklonili tuđe vence da bi brže, jače i bolje “ispoštovali” stradalu decu (VIDEO)

Srbija ima ogromne lične i kolektivne traume iz NATO bombardovanja Jugoslavije, a spomenik stradaloj deci u Tašmajdanskom parku posvećen je svim nevinim, najnevinijim žrtvama agresije.

Povodom obeležavanja godišnjice NATO bombardovanja ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić položili su venac na Spomenik deci stradaloj u NATO bombardovanju. I tu ništa ne bi bilo sporno da oni ne smatraju da njihov venac nije bolji i važniji od onog koji je ostavio neko pre njih.

Politika vladajuće koalicije u Srbiji danas je takva da je važno samo ono što oni urade. Neposredno pred polaganje venaca stradaloj deci u Tašmajdanskom parku, neko je pre ministarke Darije Kisić Tepavčević ostavio svoje cveće, piše Nova.

Međutim, venci su zasmetali delegaciji te su uklonjeni, kako bi se ministarka slikala bolje i lepše, „za našu decu“ dakako.

Ministarka je u Tašmajdanski park došla sa nezvanično prvim čovekom Beograda Goranom Vesićem. Poklonila se žrtvama, ali venci nisu vraćeni.

Snimak uklanjanja venca sa Spomenika deci stradaloj u NATO bombardovanju, koji je ubrzo postao viralan, izazvao je bes i nevericu.

Oni su ovaj postupak okarakterisali kao “bruku i sramotu”.

“Ovakva bahatost nije viđena”, prokomentarisao je jedan tviteraš.

Drugi je izrazio sumnju da Tepićka i Vesić znaju kome odaju poštu. “Bezobrazluku i gluposti njihovoj kraja nema”, bio je jedan od komentara.

Jedan tviteraš je prokomentarisao da “ovo poniženje žrtava u ime bahatih, neobrazovanih nije viđeno”.

Traže ostavku Kisić Tepavčević – krši mere i uništava radna mesta koja bi trebalo da čuva

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

572 Shares
572 Shares
Share via
Copy link