Magazin Srbija

Ministarka Irena i “opština Kovid”: Čita i zapliće, smeje se i niže lapsuse (VIDEO)

Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, pokušala je da pročita izveštaj o radu svog resora i postala glavna tema na društvenim mrežama.

U emisiji “7 na N1” prikazan je prilog u kojem je ministarka čitala izveštaj o radu svog resora.

Navodi se da je čitanje trajalo više od pola sata, a kada je došao trenutak za pitanja i diskusiju, vremena nije bilo.

Ipak, ispostavilo se da je dala sasvim dovoljno materijala – gomilom lapsusa koje je napravila u toku čitanja izveštaja.

Zastajkivala je, zapinjala oko nekih uobičajenih reči, zamuckivala, ponavljala se poput đaka prvaka, čak se smejala sama sebi u bezuspešnim pokušajima da pravilno pročita napisano.

Ipak, najjači biser je – “opština Kovid”.

“Opštine Kladovo, Novi Bečej, Beočin, grad Kruševac, grad Sremska Mitrovica, opština Kosjerić, grad Bor, grad Šabac, grad Kragujevac i opština kovid”, rekla je Vujović, verovatno misleći na Kovin.

Naravno, bilo je prekasno da popravi utisak.

Potom je pokušala da pročita astronomske brojke u izveštaju, ali ni to joj nije baš pošlo za rukom, zapetljala se u milionima…

Snimak ovog neslavnog nastupa ministarke već kruži po društvenim mrežama, i retki ostaju ravnodušni.

“Smešna sama sebi”, “Ne zna broj da pročita”, “Kako se oni zabavljaju, pa njima je sve ovo zezanje”, “Bilo bi smešno da nije žalosno”, samo su neki od komentara na Tviteru, prenosi Nova.rs.

Ministarka Irena okitila se sa 17000 evra – i to samo na rukama (FOTO)

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


585 Shares
585 Shares
Share via
Copy link