Magazin

Da, dobro ste čuli i videli – Ovako se izražava novi ministar za brigu o porodici

Novi ministar Vlade Srbije za brigu o porodici i demografiji i pre zvaninog stupanja na novu funkciju pokazao je zavidan nivo prostakluka i novom skupštinskom sazivu dodatno srozao odveć klimav ugled.

Ratko Dmitrović, novi ministar i bivši urednik Večernjih novosti već nekoliko dana na društvenoj mreži Tviter ostavlja neprimerene komentare, vređajući svoje neistomišljenike na najprizemniji način, piše Nova.

Tako je poznatom voditelju Ivanu Ivanović poručio da je “čivava”, uz opasku da ne mora da se “plaši šintera”.

“Ivan Ivanović, zvani Čivava, potpuno neosnovano strahuje od Gorana Vesića. Vesić u Beogradu nije nadležan za šintere. P.S. Znam da neki od vas će reči da ovo nije novo, ali moraš ponekad da otreseš nogu. Nakupi se”, potrudio se Dmitrović da u velikom stilu uđe u istu ekipu sa naprednjacima i da se dodvori Goranu Vesiću.

Nakon ovog tvita, brojni korisnici društvene mreže Tviter su kritikovali Dmitrovića zbog njegovog rečnika, a na jedan neprimeren komentar budući ministar za brigu o porodici i demografiju odgovorio je istom merom, čime se još jednom spustio ispod nivoa koji priliči osobi koja u ime države vodi brigu o porodici.

Nakon ovog komentara, Dmitroviću su korisnici društvene mreže Tviter poručili da na način na koji komunicira nije prikladan, te da se “preporučuje glasačima SNS”.

Neki su čak izneli i “sumnju” da je Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, hakovao nalog ministra Dmitrovića.

Drugi korisnici su ironično konstatovali da je jasno na koji način se Dmitrović kvalifikovao za ovu poziciju.

Sukob Sergeja Trifunovića i Ivana Ivanovića ušao u terminalnu fazu

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
258 Shares
258 Shares
Share via
Copy link