Magazin Novi Sad

Naprednjaci krenuli u skupljanje potpisa, Miloš Vučević među prvim potpisnicima

vucevic
Screenshot

Odbori naprednjaka širom zemlje nisu gubili vreme, već su počeli sa prikupljanjem potpisa za izbornu listu za parlamentarne izbore neposredno nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao izbore.

Novosadski gradski odbor SNS takođe je počeo sa prikupljanjem potpisa još sinoć, a među prvim potpisnicima je bio gradonačelnik Miloš Vučević.

Aktuelni gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik naprednjaka važi za jednog od ljudi od najvećeg poverenja i najbližih saradnika predsednika Srbije.

– Večeras sam bio jedan od velikog broja Novosađana koji su došli da stave svoj potpis na jedinu listu koja dokazano garantuje dalji napredak na svim poljima. Zajedno možemo sve, zato hajde da povežemo celu Srbiju, jer jedan prut lako puca, ali u snopu postaje nesalomiv – preneo je Vučevićeve reči režimski portal Ns uživo.

Kako navodi Danas, u Novom Sadu su overivači potpisa za izborne liste počeli da rade sinoć od 18 časova, neposredno nakon raspisivanja izbora.

Očito je ova činjenica bila poznata samo naprednjacima čim su prvi zatražili da im se dodele overivači, inače zaposleni u Gradskoj upravi za opšte poslove.

Zahteve za dodelu overivača mogu da podnesu svi zainteresovani politički subjekti i birači, u Ulici Žarka Zrenjanina 2, na trećem spratu, u kancelariji 60, svakog dana od 8 do 20 časova.

Izvor: Danas

Najvrednija novosadska parcela dodeljena Vučevićevom savetniku, prijatelju i mašinovođi

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
12 Shares
Share via
Copy link