Film Srbija

Glumcu zbog gej poljupca u “Južnom vetru” prete smrću i žele mu da se raspadne od kancera

milos-timotijevic
Foto: Instagram

Nakon emitovanja jedanaeste epizode serije “Južni vetar” nastala je pometnja na društvenim mrežana zbog gej poljupca.

Miloš Timotijević je jedan od glumaca koji je bio akter sporne scene, a koji je otkrio da je dobio užasavajuće pretnje zbog poljupca, kao i da su mu uglavnom ove grozote slala deca.

“Svestan sam zemlje gde živim i društva u kojem živimo, ali nisam očekivao da će biti toliko mržnje iskazano pogotovo prema gej populaciji, sa te strane sam šokiran i priznajem da nije nimalo prijatno. Pretežno mi pišu mlađi ljudi, ali ne možemo to relativizovati time što su deca. Ako deca pišu, onda to znači da i roditelji misle isto”, ispričao je glumac koji je dodao da poruke nije prijavio policiji.

“Pišu gadosti, žele mi smrt u najgorim mukama, da se raspadnem od kancera. Ja sam osoba koja je pre tri meseca izgubila oca od kancera i to stvarno nije prijatno. Nisam prijavio policiji, nisam siguran da bi imalo efekta, ljudi imaju mišljenje, ali i ja imam mišljenje i pravo da kažem šta osećam”, rekao je Miloš za RTS.

Branko Stamenković, posebni tužilac i gost RTS-a, pojasnio je kako funkcioniše zakon kada je u pitanju uvreda, kao i kada se pojavljuju pretnje.

“Sam krivični zakonik kad je uvreda u pitanju podrazumeva mogućnost privatne krivične tužbe, da oštećeni sam podnese privatnu tužbu. Ako se u tim radnjama pojavljuju pretnje, onda možemo govoriti o postojanju krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti, tu već postoji službeno postupanje, što znači da će nadležni po tome preduzeti po snazi zakona”, objasnio je Stamenković.

Žene su ga obožavale, a onda je otkrio da je gej i pokušao da se ubije

Izvor: Mondo

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


66 Shares
Share via
Copy link