ventvort miler
Film Lifestyle

Žene su ga obožavale, a onda je otkrio da je gej i pokušao da se ubije

Američki glumac Ventvort Miler postao je svetski slavan pre desetak godina kada je prihvatio ulogu Majkla Skofilda u seriji „Bekstvo iz zatvora“.

Žene širom planete poludele su tada za njim, a on je od javnosti dugo skrivao da je zapravo homoseksualac.

miler ventvort

Lepota u genima

Miler u sebi ima afroameričke, somalijske, jamajčanske, jevrejske, engleske i nemačke krvi sa očeve strane i ruske, francuske, sirijske i libanske s majčine. Mnogi kažu da se baš u mešovitom poreklu krije tajna njegove lepote.

Život mu se promenio 2005. godine

Mada je slavu stekao ulogom Majkla Skofilda u seridji „Bekstvo iz zatvora“, Miler je na Univerzitetu Prinston studirao englesku književnost.

Dugo je skrivao seksualno opredeljenje

Ventvort je sa 15 godina prvi put sebi pokušao da oduzme život, i to zbog svoje homoseksualnosti. Dugo se osećao kao polovna roba, kako je svojevremeno izjavio.

Nikako u Rusiju

Da voli muškarce, priznao je pred gostovanje na festivalu u Sankt Petersburgu, kada je odbio da ode u Rusiju, jer ne odobrava tamošnju homofobiju.

Junački je podnosio mukotrpno snimanje

Za izradu tetovaže koju njegov lik Majkl nosi u poznatoj seriji potrebno je četiri sata da se nanese, ali toliko i da se skine Cena prave tetovaže kao što je Majklova je oko 20.000 dolara u Americi.

Zaludeo i poznatog fudbalera

Prema jednoj Milerovoj izjavi, Dejvid Bekam je bio zainteresovan da uradi tetovažu kakvu je on imao u seriji „Bekstvo iz zatvora“.

ventvort miler tetovaze

Zbog njih sedmorice krišom smo gledale turske serije

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link