Film Lifestyle

Žene su ga obožavale, a onda je otkrio da je gej i pokušao da se ubije

Američki glumac Ventvort Miler postao je svetski slavan pre desetak godina kada je prihvatio ulogu Majkla Skofilda u seriji „Bekstvo iz zatvora“.

Žene širom planete poludele su tada za njim, a on je od javnosti dugo skrivao da je zapravo homoseksualac.

miler ventvort

Lepota u genima

Miler u sebi ima afroameričke, somalijske, jamajčanske, jevrejske, engleske i nemačke krvi sa očeve strane i ruske, francuske, sirijske i libanske s majčine. Mnogi kažu da se baš u mešovitom poreklu krije tajna njegove lepote.

Život mu se promenio 2005. godine

Mada je slavu stekao ulogom Majkla Skofilda u seridji „Bekstvo iz zatvora“, Miler je na Univerzitetu Prinston studirao englesku književnost.

Dugo je skrivao seksualno opredeljenje

Ventvort je sa 15 godina prvi put sebi pokušao da oduzme život, i to zbog svoje homoseksualnosti. Dugo se osećao kao polovna roba, kako je svojevremeno izjavio.

Nikako u Rusiju

Da voli muškarce, priznao je pred gostovanje na festivalu u Sankt Petersburgu, kada je odbio da ode u Rusiju, jer ne odobrava tamošnju homofobiju.

Junački je podnosio mukotrpno snimanje

Za izradu tetovaže koju njegov lik Majkl nosi u poznatoj seriji potrebno je četiri sata da se nanese, ali toliko i da se skine Cena prave tetovaže kao što je Majklova je oko 20.000 dolara u Americi.

Zaludeo i poznatog fudbalera

Prema jednoj Milerovoj izjavi, Dejvid Bekam je bio zainteresovan da uradi tetovažu kakvu je on imao u seriji „Bekstvo iz zatvora“.

ventvort miler tetovaze

Zbog njih sedmorice krišom smo gledale turske serije

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


126 Shares
126 Shares
Share via
Copy link