Magazin Poznati

Ovo je majka Miloša Bikovića, ona je njegovoj najveći oslonac, a od prvog honora kupio joj je poseban poklon

milos-bikovic
PrtSc/Instagram

Miloš Biković je jedan od naših najpopularnijih glumaca, a i miljenik je mnogih žena.

O svom privatnom životu ne voli mnogo da govori, a više puta je naglasio to da je veliku podršku i oslonac oduvek imao u svojoj majci Mariji.

– Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala – rekao je glumac svojevremeno, preneo je „Espreso“.

Tada je otkrio i šta je majci kupio od prvog većeg honorara i na taj način joj se makar delimično odužio za sve što je za njega učinila.

– Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan – istakao je Miloš i dodao:

– Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste.

Podsećamo, Miloš ima i starijeg brata Aleksandra koji se zamonašio, a nedavno se saznalo i da je glumčeva devojka Ivana Malić u drugom stanju, te da će Miloš uskoro postati otac.

Brat Miloša Bikovića postao monah sa 22 godine, glumac posebno pamti jedan savet koji mu je dao

Izvor: Nova.rs

Share via
Copy link