Magazin

Milojko Pantić: Crvena zvezda je SNS, a Partizan SPS. Vučić Srbiju vodi u mrak

milojko-pantic

Zagrebački Jutarnji list nije štedeo reči hvale za penzionisanog sportskog komentatora Milojka Pantića. Opisan kao nesputana, neokaljana i nepatvorena legenda, Milojko Pantić je prokomentarisao svoju poruku upućenu Crvenoj zvezdi

Pantić je ranije naveo da se “odriče Zvezde” pošto je ugostila osuđenog ratnog zločinca Dragana Vasiljkovića, u javnosti prepoznatog pod nadimkom “kapetan Dragan”.

Nekadašnji komentator je u tekstu opisan kao “čovek koji je uspeo da zadrži obraz, te da je u svojoj zemlji opisan kao izdajnik, prezreni čudak i protivnik jezika mržnje koji sprovodi režim”.

“Nisam reagovao kao navijač Zvezde, to nisam, nisam branio ničiju čast ni ugled, toga u Zvezdi odavno nema. Zvezdu sam zavoleo zbog Dragoslava Šekularca. I zato sam reagovao. U ime miliona prijatelja fudbala kojima je vlast u Srbiji ukrala čak i fudbal. I Zvezdu i Partizan i dala ih u ruke ratnim zločincima”, naveo je Pantić.

On je naveo da su “svi ti ratnici, paravojske, ubice civila i pljačkaši, završili u Srbiji nakon izgubljenih ratova”.

“Partizan i Zvezda više nisu fudbalski klubovi već parapolicijska i parapolitička udruženja, Zvezda – SNS, Partizan – SPS. I oni su naredili da zločinci i kriminaci postanu počasni članovi propalih velikana”, naveo je Pantić.

Sadašnja politička elita na čelu sa Aleksandrom Vučićem, smatra Pantić, vodi Srbiju u mrak.

“Nema više smisla opisivati tog ‘ništaka’ koji nam je uništio državu držeći godinama Srbiju u raljama svog kriminalnog monstruma zvanog Srpska napredna stranka. On je zla kob Srbije, nesretnik koji po proceni Zvezdinih huligana nije mogao da bude ni vođa navijača sa Novog Beograda. Sva tragedija Srbije je u tome što su te vođe, kako on kaže, jače od njega. On može sve da osvoji i da kupi našim novcem, ali ne može dobiti najvažniju instancu života, ljudsko srce”, naveo je Pantić, a preneo portal Nova.

Za našu decu! A za vašu – SMS!

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
Share via
Copy link