Magazin

Milena Popović Ivanović je neprepoznatljiva – Fotošop, operacije ili brak sa SNS-om?

milena popovic
Printscreen Instagram Collage

Od kada je Oliver Ivanović ubijen, njegovog imena mediji se sete samo u danima godišnjice smrti, a svu tabloidnu slavu prikupila je njegova nevenčana supruga Milena Popović.

Nedavno je sama otkrila javnosti da je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem, čovekom koji je popularnost stekao takođe nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu i nasilne smrti maloletne ćerke Tijane.

Crna sudbina spojila je ovaj par, a nakon više od godinu dana veze, Milena je odlučila da obelodani novonastalu ljubav.

Sve je počelo kada je Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića podelila fotografiju na kojoj je sa Igorom Jurićem uz komentar „ljubav“. Interesovanje javnosti je veliko jer sada svi žele da znaju koliko njihova veza traje i kakva joj je budućnost?

Do javnosti je došla informacija da par živi zajedno duže od godinu dana, ali nakon toga nikakvih drugih vesti nije bilo o njihovoj vezi.

Ljudi mahom komentarišu kako se Milena prolepšala od kako je u vezi sa Igorom.

milena i igor
Printscreen Instagram

Mnogi su se zapitali da li je u pitanju drugačiji način šminkanja ili estetske korekcije. Primetno je da sada ima dužu kosu, ali i da su joj usne dosta punije.

milena ivanovic juric
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ono što možemo da primetimo da Milena izgleda dosta mlađe, te da joj se na licu ne vide bore koje su inače primetne kod osoba od 39 godina.

Nije ništa neobično da žene pojačaju negu lica kako pređu 35. godinu. Sitne bore smejalice mogu da se „izglade“ masažama, tretmanima za podmlađivanje i specijalnim uljima, a očigledno da je Milena primenile neke od tretmana kako bi izgledala mlađe.

milena 2
Printscreen

Što god da je uradila, udovica Olivera Ivanovića postigla je ono što svaka žena želi – da sa godinama izgleda sve bolje.

Izvor: Stil Kurir 

Milena Popović posle priznanja ljubavi sa Jurićem, uradila tetovažu (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

93 Shares
Share via
Copy link