Srbija Vesti

Rukometaš uhvaćen sa 8 g heroina u gaćama je direktor klinike za lečenje bolesti zavisnosti

medenica
Foto: Preuzeto sa Kurir.rs

Bivši rukometaš Crvene zvezde, Miloš Medenica, inače direktor Klinike za lečenje bolesti zavisnosti, uhapšen je sinoć na aerodromu „Nikola Tesla“ jer mu je u donjem vešu nađena kesica sa drogom, piše Kurir.

On je postao direktor klinike ove godine i samo nekoliko meseci kasnije „pao“ je sa osam grama heroina koje je pokušao da unese u avion.

„Mesto gde novi život započinje. Ako mislite da nema nade, varate se“, slogan je te privatne klinike, a na sajtu se navodi da je to moderna bolnica koja leči svaki oblik zavisnosti za 7 do 14 dana, bez supstitucione terapije na kraju lečenja.

Medenica je, inače, bio u žiži javnosti i 2014, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige i to na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

Rukometni savez Srbije doneo je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste do okončanja postupka.

Podsetimo, Medenica je došao na aerodrom odakle je trebalo da otputuje za inostranstvo. Međutim, dok je stajao u redu da čekira avionsku kartu, navodno je nervozno cupkao nogom i često izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu je bilo čudno njegovo ponašanje, a kada su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš.

Kako prenose mediji, patrola ga je zatim zamolila da pođe sa njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su zatim pokušali da mu oduzmu telefon, ali je on počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice je u donjem vešu okrivena kesica u kojoj je bilo osam grama heroina. On će, izuzev posedovanja droge, odgovarati i za napad na službeno lice.

Izvor: Kurir

Bivši poznati rukometaš Crvene zvezde „pao“ na aerodromu sa heroinom

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
228 Shares
228 Shares
Share via
Copy link