Srbija

Bivši poznati rukometaš Crvene zvezde “pao” na aerodromu sa heroinom

hapsenje-policija-2
FOTO: YOUTUBE / MUP REPUBLIKE SRBIJE / ILUSTRACIJA

Miloš Medenica, bivši rukometaš Crvene zvezde, uhapšen je prošle sedmice na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, nakon što mu je u gaćama pronađeno osam grama heroina!

Medenica se prilikom hapšenja otimao i pružao otpor, pa će, osim za posedovanje droge, odgovarati i za napad na policiju.

Jači od policije

Izvor iz istrage ispričao je da je Medenica prošle nedelje došao na beogradski aerodrom, odakle je trebalo da otputuje u inostranstvo.

– Dok je Medenica stajao u redu da čekira avionsku kartu, nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu bilo je čudno njegovo ponašanje, a kad su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš – priča sagovornik, i dodaje:

– Patrola ga je zatim zamolila da pođe s njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su pokušali da mu oduzmu telefon, ali on je počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice, u donjem vešu, otkrivena je jedna kesica u kojoj je bilo oko osam grama heroina, zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

– Protiv njega su podnete krivične prijave za nedozvoljeno posedovanje droge, kao i zbog ometanja policije u obavljanju službene radnje. Priveden je na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu, posle čega je pušten da se brani sa slobode – objasnio je naš sagovornik.

Pao na doping testu

Inače, Medenica je bio u žiži javnosti i 2014, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige

Naime, Antidoping agencija Republike Srbije objavila je da je srednji bek Crvene zvezde bio pozitivan na zabranjene supstance – karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).

Rukometni savez Srbije, koji je nadležan za postupanje u prvom stepenu u ovom slučaju, doneo je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste, do okončanja postupka.

“Beli” Vračar neće “žuto”: Romi zadržali dilerku i pozvali policiju, decu koristila za rasturanje heroina

Izvor: Informer

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link