Magazin

“Profesori su danas krpe, njih mi je najžalije, ja sam nekad svoje dete udario vaspitno po g*zi”

milan-kalinic
Foto: Printscreen

Poznato je da glumac često zbija šale, pa je sada u svom maniru otkrio kakve “vaspitne mere” preduzima kada su njihova deca u pitanju.

– Uzmem letvu i bijem je letvom u glavu, a onda je razapnem na krst. Naravno, šalim se. Udario sam je nekad onako vaspitno, po g*zi – našalio se Milan, te istakao da ne podržava nasilje:

– Nisam nasilnik ja, koji sam iz vaspitanja udario svoje dete nekada, a volim ga najviše na svetu i ono mene, jer ono od mene dobija najveću ljubav i ima najsrećnije i najlepše detinjstvo.

U očima zakona, ja sam isto odgovoran, kao i onaj koji je došao kući mrtav pijan i maltretira svoju porodicu – kaže Milan i napominje da mu je danas najžalije profesora u školi, koji su sa novim slobodama i pravima, najviše izgubili.

– Profesori su danas krpe, njih mi je najžalije. Ja sam od onih roditelja, koji kaže svom detetu, izbori se sa tim, da je najgori na svetu, to ti je profesor, ne interesuje me.

Kada je bila peticija za pokojnog profesora iz Šeste beogradske gimnazije, dolaze mi Tea i Vuk i pitaju me: „Tata, da ti mi dođemo i kažemo treba peticija, šta bi uradio?“.

Šta bi uradio, pa olupao bih vas o zid, mislim figurativno. Moraš da se izboriš sa tim, to ti je život, moraš da se boriš sa nepravdama.

Nekada će neki profesor više ili manje da te voli, ali na tebi je da se izboriš sa tim. Sada se odmah pišu peticije. Ne znamo da se izborimo sa tim slobodama i pravima, sve je otišlo iz jedne krajnosti u drugu – kaže Milan.

Roditelji, ne pravite od dece sline, za njihovo vaspitanje odgovorni ste samo vi

Izvor: Blic

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
94 Shares
Share via
Copy link