Srbija Vesti

Presuđeno: “Mladi huligan” Kalinić sedeće u policiji dok igra “Zvezda” i još…

milan-kalinic
Foto: M.Anđela

Viši sud u Beogradu osudio je danas na kaznu zatvora od 10 meseci, odnosno uslovnu kaznu od 2 godine i 100 hiljada dinara novčane kazne glumca Milana Kalinića povodom optužbi da je učestovao u tuči pred košarkašku utakmicu između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine u hali “Aleksandar Nikolić”.

Osim toga, sud mu je izrekao i meru zabrane prisustvovanja košarkaškim utakmicama KK Crvena zvezda u trajanju od godinu dana.

Po odluci suda, Milan Kalinić mora, kad god igra njegov omiljeni klub, Crvena zvezda, koliko god traje utakmica, to vreme da provede u policijskoj stanici.

Ovo je mera koja se obično određuje osuđenim huliganima.

Upravo ovu kaznu prošle sedmice je za Kalinića predložio postupajući tužilac.

Ovo je prvostepena presuda, na koju Kalinićeva odbrana ima pravo da uloži žalbu.

Inače, zbog ovog incidenta u kojem je povređen portparol Zvezde Marko Pavlović, Dalibor Krković i Filip Volšek su prošle godine sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice za krivično delo nasilničko ponašanje, na osnovu kojeg su osuđeni na iste – uslovne kazne od po četiri meseca zatvora, novčanu kaznu od po 70.000 dinara i zabranu prisustvovanja utakmicama od godinu dana.

I Kalinića tužilaštvo tereti za nasilničko ponašanje, odnosno da je navukao Krkoviću jaknu preko glave, a potom ga udario šakom u glavu, ali on to negira, tvrdeći da nikoga nije ni pokušao da udari, niti da je udario Krkovića.

Ne postoji roditelj koji nije radio domaći zadatak kao Milan Kalinić sa sinom

Avatar

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

79 Shares
Share via
Copy link