Beograd Magazin

Miladinu Kovačeviću određeno policijsko zadržavanje zbog mučenja i pretnji devojci

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policijski pritvor bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću zbog sumnje da je pre dva dana u centru Beograda mučio i pretio svojoj devojci T.T. (26).

Rešenje o hapšenju uručeno mu je u policijskoj stanici Savski venac, gde se posle raspisivanje poternice Kovačević javio na razgovor.

Kovačević će u roku od 48 sati biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tuzilaštvo, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu, a prenosi Nova.

Bivši košarkaš Miladin Kovačević stigao je u pratnji advokata Ivana Gvozdenca u policijsku stanicu Savski venac, gde je u toku njegovo saslušanje zbog prijave za nasilje koju je protiv njega podnela T. T. iz Beograda sa kojom je navodno bio u emotivnoj vezi.

Kovačevićev advokat kratko je rekao za Nova.rs da je ovo po njemu “nastavak stigmatizacije njegovg klijenta”.

“Nastavlja se stigmatizacija Miladina Kovačevića. Neka država radi svoj posao..Ovo je smešno, rekao je advokat Ivan Gvozdenac po izlasku iz PS Savski Venac.

Kovačević je u policijsku stanicu došao u pratnji advokata, a za njim je prethodno bila raspisana potraga po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je 16. septembra na Savskom vencu ugrozio sigurnost devojke T. T. (26).

Kovačević je sprskoj javnosti poznat po slučaju brutalnog prebijanja iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz Amerike, procesuiran u Srbiji.

U akciji policije uhapšene 2 osobe zbog pomaganja Kontiću, pretresi na više lokacija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

292 Shares
292 Shares
Share via
Copy link