Magazin Novi Sad

U akciji policije uhapšene 2 osobe zbog pomaganja Kontiću, pretresi na više lokacija

ivan-kontic

Novosadska policija počela je jutros sa akcijom privođenja osoba koje su pomogle Ivanu Kontiću (30) iz Nikšića, osumnjičenom da je 24. avgusta oko 00:30 časova u Jevreskoj 35 pretukao i polomio ruke M. M. (28) iz Novog Sada.

Kako javlja 021.rs, policija je pretresla više stanova i lokacija u ranijm jutarnjim satima, a bar dve osobe su privedene.

Za sada nije poznato ko su privedeni, kao i koji je njihov udeo u krivičnom delu za koje se Kontić tereti, da li saučešćništvo, prikrivanje dela i počinioca ili pomaganje u bekstvu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se desetak osoba koje posmatraju iživljavanje i sumnja se da je među privedenima i neko od posmatrača sa snimka.

Više informacija se očekuje nakon saopštenja policije,

Kako se može čuti nezvanično, pirlikom hapšenja jedan od privedenih je pokušao i bekstvo od policije i zaustavljen je na prozoru stana odakle je hteo da skoči.

Podsetimo, MUP je nakon što se u javnosti pojavio snimak na kome se vidi kako ispred menjačnice “Eldorado” i kladionice “MaxBet” u Jevrejskoj 35 jedan mladić prebija drugog i lomi mu obe ruke, saopštio tek juče da traga za Kontićem kao osumnjičenim za to delo.

On je, prema navodima medija, pobegao u Crnu Goru u protekle tri nedelje od incidenta.

Prema inforamcijama iz Kliničkog centra Vojvodina, prebijeni M. M. se sa prelomom obe ruke nalazi na kućnom oporavku.

Parović: Vrhunski “profesionalci” iz policije me nisu ni pitali odakle mi snimak

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link