Magazin

Miladina Kovačevića traži policija, pretukao devojku

Beogradski “Blic” objavio je večeras informaciju da srpska policija traga za bivšim košarkašom Miladinom Kovačevićem zbog sumnje da je prebio devojku T.T.

Kako javlja “Blic” pomenuti napad dogodio se pre dva dana u njenom stanu.

Prema nezvaničnim informacijama, T.T ga je prijavila za fizičko nasilje, osim toga prema nepotvrđenim informacijama, Kovačević je devojci uzeo mobilni telefon i torbicu.

Podsetimo, za Miladina Kovačevića srpska javnost čula je 2008. godine kada je u SAD brutalno pretukao studneta Brajana Štajnhauera, koji je zbog posledica prebijanja tri meseca proveo u komi.

Iako je bio uhapšen, i oduzet mu je pasoš kako ne bi mogao da napusti SAD, on je ipak uspeo da pobegne i to tako što mu je konzulat Srbije u Njujorku izdao privremenu putnu ispravu sa kojom je napustio Ameriku i vratio se u Srbiju.

Taj diplomatski skandal koštao je građane Srbije čak 900.000 dolara, koliko je država isplatila kao odštetu.

Protiv Kovačevića je, inače, paralelno vođena istraga i u SAD i u Srbiji, koja je po isplati odštete porodici Štajnhauer, potpuno predata Srbiji, gde je Kovačević osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

Međutim, izašao je nešto ranije, u novembru 2012. godine.

Dok je čekao suđenje igrao je u KK Vrbas, a po izlasku iz zatvora za KK Medijana. Oba puta bez previše uspeha.

Da mu tuča nije strana, pokazao je i 2013. godine na košarkaškoj utakmici Prve lige.

Kako su pisali mediji, Kovačević je tada kao igrač Meridijane oborio na parket, a zatim i šutnuo i pljunuo igrača protivničkog KK Smedereva Darka Rnića u finišu meča.

Košarkaška liga je Kovačeviću, koji je izašao iz zatvora u novembru, odredila novčanu kaznu od 34.500 dinara zbog nesportskog ponašanja na utakmici, udaranja nogom i pljuvanja protivničkog igrača.

Jeziva scena mučenja u centru Novog Sada: Onesvešćenog momka besomučno tukao i lomio mu oba lakta (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
508 Shares
508 Shares
Share via
Copy link