Poznati

Najpoznatiji rijaliti blizanci Mika i Giba promenili pol, sad su Ana i Ivana (FOTO)

mika-giba-promena-pola-2
Foto: Printscreen

Mika i Giba Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici “Velikog brata” i “Zadruge”, promenili pol i sada su Ana i Ivana Nikolić, o čemu svedoče i neke fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Takmičenje u rijalitiju “Zadruga” i honorar iskoristili su za operaciju promene pola i to, kako saznajemo, početkom leta 2022. godine.

– Operaciju promene pola su izvršili početkom leta prošle godine u Beogradu. Sve je proteklo u najboljem redu. Majka Rada je u isto vreme plakala od sreće i tuge – rekao je izvor blizak Vasićima za Telegraf.rs.

mika-giba-promena-pola
Foto: Printscreen/Instagram/san.trope

Oni su i ranije pred kamerama pričali da bi voleli da promene pol, a često su oblačili i žensku garderobu.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija – izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

– Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promenimo pol. Moramo samo da uštekamo pare – rekao je Mika tom prilikom.

Inače, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a oboje su bili obučeni kao žene, preneo je Kurir.

Mika i Giba su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

– Ja sam moju decu vodila kod doktora, kao majka i oni su po krvi i mokraći rekli da imaju više ženskih hormona. Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi…

Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla – ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko.

Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca. Ali, Ognjene, nije mi svejedno… Ja sam majka, to mene boli… – rekla je Rada i zaplakala.

– Bože moj, ja bolje da vidim moju decu takvu kakvi su, nego ne daj Bože da ih ja guram u kolicima. Kako je toj majki koja gura svoje dete i gleda ga nesposobnog? – istakla je ona.

Zvezda Granda u procesu promena pola, Stefan promenio ime u Stefi Gazela

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

63 Shares
Share via
Copy link