Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2022. godine

devojka-cvece-prolece-mart

Mart polako ali sigurno kuca na naša vrata. Mesec u kome ćemo dočekati proleće doneće i značajne promene za određene znakove Zodijaka. Šta nam donosi mesečni horoskop za mart 2022. godine ? Ko će upoznati novu ljubav, a kome će javiti stara? Ko menja posao, a ko ulazi u nove sukobe?

Pogledajte mesečni horoskop za mart 2022. godine.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, ovo je period koji donosi potrebu za retrospektivom, usporavanje u aktivnostim, ali i realizaciju započetih projekata.

Odnos sa nadređenima i saradnicima je daleko bolji, što će pozitivno uticati na vaš entuzijazama. Posvećujete se planiranju novih poslovnih poduhvata.

Odnos sa prijateljima je zategnut.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, izglađujete nesuglasice iz prethnog perioda.

Ipak, vaša želja da se malo posvetite ličnim potrebama može zasmetati drugoj strani. Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem ćete preko prijatelja, ali i društevenih mreža, upoznati osobu koja će privući vašu pažnju.

Zdravlje

Vitalni ste.

Veliki horoskop za proleće 2022: Evo šta svaki znak očekuje u martu, aprilu i maju!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

374 Shares
374 Shares
Share via
Copy link