Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2022. godine

Vodolija

Posao

Drage Vodolije, pred vama je veoma dinamičan mesec, iako na samom početku to tako neće izgledati. Prilično ste iscrpljeni i demotivisani, međutim, od šestog marta se situacija menja i vama se vraća entuzijazam i volja za delovanjem.

Ostavljate stare obrasce iza sebe i spremno ulazite u novu fazu. Vaša energičnost će nekim osobama iz poslovnog okruženja zasmetati.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, s vaše strane se javlja velika potreba da nametnete svoja uverenja drugoj strani, što je u redu, ali uradite to na blaži i način i sofisticiraniji način, da ne povredite voljenu osobu.

Slobodne Vodolije su spremne za akciju, a planete strasti i ljubavi su u vašem znaku, što govori o velikoj mogućnosti za ulazak, prvenstveno, u strastvenu avanturu, koja će se vremenom oblikovati u nešto ozbiljnije.

Budite bez očekivanja i prijatno ćete se iznenaditi.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Veliki horoskop za proleće 2022: Evo šta svaki znak očekuje u martu, aprilu i maju!

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

374 Shares
374 Shares
Share via
Copy link