Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2022. godine

Devica

Posao

Drage Device, mart vašem horoskopskom znaku donosi veliku motivaciju za rad, a dodatni razlog za to je i pokušaj konkurenata ili kolega da ospore vaše kvalitete i kredibilitet.

Inat u vama, koji se retko javlja, će biti okidač da napravite i korake koji su drugačiji u odnosu na vaše regularne, međutim, za mnoge pripadnike vašeg znaka bi ovo mogao značiti i prekid radnog odnosa.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, zapostavljate svoje dužnosti, upravo zbog poslovnih obaveza, ali vas druga strana u potpunosti razume i podržava.

Slobodne Device, pored fokusa na posao, imaju šansu da promene svoj emotivni status, upravo sa osobom koja ima veze za poslom, ali ćete biti veoma analitični i odugovlačenje može doneti odustajanje druge strane.

Zdravlje

Mogući su upalni procesi kao i problem sa želucem.

Veliki horoskop za proleće 2022: Evo šta svaki znak očekuje u martu, aprilu i maju!

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

374 Shares
374 Shares
Share via
Copy link