Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2020. godine

Ovan sklon povredama, Bik svoje potrebe stavlja na drugo mesto, Blizanci u nesporazumu, Rak izaziva interesovanje kod suprotnog pola, Lav zadovoljan rezultatima, Devica oprezna s novcem, Vaga da se pazi infekcija, Škorpija ima pomoć prijatelja, Strelac motivisan, Jarac ulaže u obrazovanje, Vodolija pred novom ljubavi, a Ribe čuvaju tajne.

Pročitajte šta vam donosi mesečni horoskop za mart 2020. godine.

Ovan

Posao:

Vaša vladajuća planeta je u desetom znaku od vašeg horoskopskog znaka, na odličnom je mestu, i motiviše vas da se zauzmete za svoju karijeru i poziciju na poslu. S obzirom na to da ova planeta pravi kvadrat na vaše Sunce, ulagaćete nešto veće napore u realizaciju svojih planova, koji će na kraju biti realizovani. Sa druge strane ukoliko imate nadredjene, budite oprezni u kontaktu sa njima.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka razbuktavaju strasti u postojećim odnosima, medjutim ovo je takodje period koji će nekim pripadnicima vašeg znaka doneti i sukobe, zbog čega je potrebno uložiti malo više strpljenja i postupati sa taktom. Ako ste slobodni, pred vama je mesec u kojem ćete se prvenstveno posvetiti poslu i karijeri i ostaće vrlo malo prostora za emotivni život. Kraj meseca će doneti pojačanu dinamiku na ovom polju.

Zdravlje:

S obzirom na to da je Mars u kvadratu sa vašim Suncem, ne izlažite se velikim naporima jer su moguće povrede.

Svaki znak u tibetanskom horoskopu nosi određenu mudrost – Šta vam poručuje vaš

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

267 Shares
267 Shares
Share via
Copy link