Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2020. godine

Lav

Posao:

ovo je mesec u kojem ćete zaokružiti sve ono što ste započeli u nekom prethodnom periodu posebno tokom prve polovine prošle godine. S obzirom na to da je tranzitni Mars do kraja meseca u ovom vašem prirodnom polju zajedno sa ostalim planetama u znaku Jarca neophodno je da izdržite napor sa kojim ćete se suočiti jer ćete vrlo brzo nakon toga biti pozitivno rasterećeni i bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Moguće su s druge strane prekidi ugovora ili potpisivanja nekih novih dogovora, pod uslovom da se takva aktivnost započela u periodu oktobra i novembra prošle godine.

Ljubav:

zauzeti pripadnici vašeg znaka će tokom marta napetim aspektom planete ljubavi što znači da ćete se sa voljenom osobom na neki način nadmetati kada je u pitanju autoritet. Sada je važno da prepoznate trenutak i da popustite baš onda kada vam do toga i nije. Ukoliko ste slobodni, zainteresovaćete se za osobu koja je rođena u zemljanom znaku, vrlo je ambiciozna, mladog duha ili je mlađa od vas i na visokom je društvenom položaju.

Zdravlje:

preventivno je neophodno posetiti stomatologa ili da uradite jedan mini sistematski pregled, i ako je zdravlje generalno stabilno.

Svaki znak u tibetanskom horoskopu nosi određenu mudrost – Šta vam poručuje vaš

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

267 Shares
267 Shares
Share via
Copy link