Magazin

Skandal u bolnici: Medicinske sestre na mrežama objavile kako se alkoholišu na poslu

medicinske-sestre-zadar-alkohol
Foto: Facebook/Jure Zubčić

Predsednik SDP-a Zadarske županije Jure Zubčić uputio je saopštenje za javnost u kojem traži ostavku glavne sestre i direktora Opšte bolnice Zadar. Kako tvrdi Zubčić, medicinske sestre na društvenoj mreži su objavljivale fotografije na kojima za vreme radnog vremena na poslu ispijaju alkohol.

– O lošem stanju u raznim segmentima u Opštoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom. Bolnica je pod vođstvom direktora Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prestola iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana.

Naši sugrađani primorani su sve češće da idu u privatne klinike i troše značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu zaštitu često ne mogu dobiti u OB-u Zadar.

Slike ispod dokaz su potpunog raspada sistema. Medicinske sestre tokom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholišu na radnom mestu. Šta bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo?

Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na direktoru Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici – napisao je Zubčić na svom profilu na Fejsbuku i dodao kako je identitet medicinskih sestara prikrio, ali kako će bolnici dostaviti potpune slike za dalje postupanje, prenosi Dnevnik.

Doktor i medicinska sestra uhvaćeni u ljubavnom zanosu, pacijenti sve snimili (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link